"Самонеміч" фінансує блокаду ОРДЛО

Ідея щодо блокування постачання товарів на окуповані території з України сама по собі не є поганою, однак, реалізація конкретно підкачала. Заблокованими на сьогодні є тільки вагони з вугіллям, яким опалюють українські ТЕС, пише "Подія" із посиланням на "Незалежний портал новин".
Опираючись на численні заяви у ЗМІ Семенченка та Парасюка щодо блокування економічних зв’язків з ОРДЛО та як наголошують вони самі: «повномасштабного, комплексного та конструктивного підходу до вказаної ситуації», виникає одразу декілька запитань у людини, яка не просто слідкує за новинами, а критично сприймає те, що подають їй проплачені ЗМІ.
У цьому випадку, фраза «Не вірте у те, що Вам кажуть – Вам брешуть. Говорять Вам тільки про одне — гроші» досить актуальна. Адже, т.зв. «блокада» супроводжується не тільки політичним піаром, патріотичними гаслами, гучними заявами щодо кришування правоохоронними органами контрабанди і т.д. Окрім цього, потрібно враховувати такі деталі як розробка плану, залучення людей, організацію та координацію дій, що для «повномасштабного, комплексного та конструктивного підходу до вказаної ситуації» потребує значних фінансових вливань.
Інтерес «Самопомочі» до блокади очевидний, адже Семенчнко є рупором цієї афери, а фактично «смотрящий» за ходом дійства  — головний «сотник країни», народний депутат від «Самопомочі» Парасюк. Однак, фінансуванням «блокади» займаються менш визначні в українській політиці народні депутати «Самопомочі», а саме Тарас Пастух та Павло Костенко. Декларації за 2016 рік цих народних обранців, вказують на їхні безсоромні мільйонні статки, які вони, нібито, надбали ще до народного обранства працюючи у бізнесі і т.д.
Отже, Т.Пастух та П.Костенко, вкладають гроші у «блокаду», а коли бізнесмен інвестує у певний проект то він очікує отримати з цього прибуток, а не сухе дякую за те, що став меценатом. Тобто, уся кампанія з економічної блокади проводиться з метою створення передумов до відповідного інформаційного приводу та тиску на владу для того аби «отжать» у корупціонерів, які, нібито, кришуюють постачання вугілля, левову частку та самим пересісти на контроль за поставками й отримувати дивіденди.
До речі, у даній політичні комбінації використали ветеранів АТО, що  є цинічним та лицемірним з точки зору людського відношення, а з точки зору бізнес- афери «Самопомочі»?

"Відкрита Україна"
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 ☞ :

Отправить комментарий