Соня Кошкіна – рейдер та здирник: за що журналістка запросила 50 000 доларів

Користувачі «Фейсбук», які підписані на сторінку Соні Кошкіної, могли помітити, що журналістка багато уваги приділяє будівництву житлового комплексу на Львівській площі в Києві. Здавалося б, боротьба із забудовниками – це чужа тема для політичної журналістки Кошкіної. Чому ж тоді вона зацікавилася нею?
Все виявилося простіше, ніж здається на перший погляд. Як це не огидно, але «чесна журналістка» Соня вирішила поліпшити власний матеріальний стан, шантажуючи забудовника. Як стало відомо із джерел, Соня Кошкіна направляла переговірників до представника будівельної компанії. Мета переговорів – змусити забудовника заплатити Кошкіній суму в розмірі 50 000 доларів за «мовчання».
«Соня – здирниця зі стажем. Почитайте у «Фейсбук», там гуляють суми, за які на сайті «Лівий берег» можна розмістити або зняти певний матеріал. Вони починають від 2500 доларів в залежності від статті. Так от, за те, щоб Кошкіна перестала цікавитися темою забудови на Львівській площі, вона запросила 50 000 доларів. Погрожувала, якщо не заплатять, вона «роздує» тему та підніме її у ТОП в політичних колах», - розповідає джерело.
Джерело також додало, що забудовник категорично відмовився платити Кошкіній, адже будує на Львівській площі компанія з Великобританії. Відповідно, європейська компанія не передбачає у своїх витратах суми на хабарі чи тим паче «відкупні» для псевдо-активістів чи продажних журналістів.
З появою сайту «Паразит» та сторінки про продажних та брехливих журналістів, на якому зібрана інформація про журналістів, які прославилися негідною поведінкою, все більше українців починають зневажати четверту гілку влади. Хоча більшість журналістів є порядними професіоналами своєї справи. І лише деякі з них, на превеликий жаль, все частіше думають про власний гаманець, а не про кодекс журналіста.
Бажаємо Соні Кошкіній більше уваги приділяти якості власних матеріалів та їх правдивості і працювати над своєю репутацією у журналістських колах. Сама ж Кошкіна «поплутала береги» - стала «баригою» та «здирником», яких і так багато у нашому суспільстві.

Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 ☞ :

  1. ха-ха, а потім нещаслі "інвестори" перекриватимуть дороги вимагаючи від влади підключеня до комунікацій і заявляючи, що вони "ошукані", вони не знали про проблеми з забудовою і т.д.)))

    ОтветитьУдалить