Куратора окупації Севастополя відправили у відставку

За відставку Олексія Чалого проголосували 19 "депутатів" з 22, присутніх у сесійній залі. Так звані "Законодавчі збори" окупованого Севастополя у вівторок, 22 березня, більшістю голосів відправили у відставку свого "голову" Олексія Чалого. Про це повідомляє місцеве агентство Кримінформ.
"Мотивацію (складання повноважень) я викладав 29 грудня. На жаль, за цей час нічого істотного не відбулося, що змінило б мою точку зору. І ще я дозволю собі злісно порушити регламент Законодавчих зборів і відмовлюся відповідати на питання, тому що тут немає предмету для обговорення. До речі, за це (порушення регламенту) ви маєте право вигнати мене з посади голови Законодавчих зборів", - сказав Чалий.
Так, за відставку Чалого проголосували 19 "депутатів" з 22, присутніх у сесійній залі. 16 березня Чалий вніс в "міський парламент" проект постанови про дострокове припинення повноважень "голови".
29 грудня 2015 року на сесії Законодавчих зборів Чалий добровільно склав з себе повноваження голови Законодавчих зборів. Він аргументував своє рішення тим, що не виконується програма розвитку, підтримана севастопольцями в минулому році.

"Відкрита Україна"
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 ☞ :

Отправить комментарий