Україна швидше вироблятиме танки

З давніх давен американське устаткування не поставляється в країни, що являють загрозу світовій безпеці. Зокрема, це правило діє й у відношенні до Росії й деяких пост-радянських країн.
Проте, Харківське державне підприємство "Завод ім. Малишева" ввели в експлуатацію верстат плазмового різання на основі ЧПУ з повітряно-плазмовою установкою виробництва компанії Hypertherm (США). Про це повідомили в прес-службі "Заводу ім.Малишева".


Верстат призначений для різання металу товщиною 2-80 мм під будь-яким кутом, швидкість плазмового різання може в 12 разів перевищувати швидкість газокисневого, шо застосовувалося раніше на виробництві. Різанню піддаються сталі всіх видів, алюмінієві сплави, мідь, титан, чавун і інші метали. Деталі вирізаються з цілісного листа за системою автоматизованого проектування "Інтех-Розкрій", розробленої для верстатів з ЧПК.
На заводі ім.Малишева відзначили, що нова технологія збільшує продуктивність праці в 5-10 разів, розширює спектр застосування і універсальність використання, заощаджує час і кошти, що витрачаються на техобслуговування і ремонт обладнання, а також зменшує похибки.

"Відкрита Україна"
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 ☞ :

Отправить комментарий