Нам страшні не московські воші, а наші українські гніди…

У той час, поки героїчна українська нація веде боротьбу із внутрішньої тиранією та зовнішнім агресором, власними кров’ю та потом переводить країну на цивілізовані демократичні рейки, старі реваншистські сили, які роками грабували та нищили Україну, намагаються повернути собі владу, вгризтися у все те нове, що було збудовано такою дорогою ціною, вважають у групі "Україна та Нація - ПОНАД УСЕ"…
Горбатого лише могила виправить – це саме те, що треба розуміти про цих «політиків». Найяскравішим представником цієї банди, звичайно, є  головна «сердечна» політиканка – Юлія Тимошенко, яка стала просто національним  взірцем нещирості, зрадництва, маніпулювання та шахрайства.
Не може вести Україну в європейське майбутнє той, хто все життя крав, брав і давав хабарі, продав інтереси вітчизни російському окупанту! Навіть при всьому бажанні, ментальність злочинця не переробити.
Вся ця ментальність, вона вилазять на світ навіть у дрібницях, бо не може вже Тимошенко, шахрайка по-суті своїй, уявити чесне і порядне виконання власних обіцянок, чи просту людську вдячність до тих, хто її підтримував у скрутні для неї часи.
Ну не з проста найближче оточення цієї «лідерки» тікало від неї мов від якоїсь відьми чи прокаженої. Що ж говорити про «простих смертних» - жінок, чоловіків, молодь, які чергували біля Харківської лікарні залізничників, в якій Тимошенко проводила своє ув’язнення. Навіть цих відданих виборців спромоглася Юлія Володимирівна «кинути» на гроші, які обіцяли в якості компенсації учасникам акції на її підтримку. Коли ошукані громадяни приїхали у Київ поговорити зі своєю лідеркою, почили лише погрози та обіцянки репресій, щоб роти позатикали. Такого лідера нам пропонує «Батьківщина»? Такої Батьківщини хоче для нас Юлія Тимошенко?
Чи може пані Тимошенко думає, що люди забули кризу 2008 року, автором якої вона була? Чи всі ті невиконані обіцянки, які лунали з її вуст у прем’єрському кріслі? То слід мабуть трохи нагадати про масштаби блюзнірства й підлості тієї, хто нам сьогодні обіцяє безхмарне майбутнє.
В період 2007-2009 років, за часів прем’єрства Юлії Володимирівни:
  • 99% обіцянок уряду місцевим органам самоуправління не виконано (1. ввести посаду віце-прем’єр-міністра з регіональної політики та питань житлово-комунального господарства, 2) продовжити повноваження мерів чинної каденції, 3) розробити новий законопроект про вибори депутатів місцевих рівнів, запровадивши "відкриті" списки).
  • Не виконана обіцянка погоджувати з асоцацією міст порядок використання у 2009 році коштів Стабілізаційного фонду, передбачених для реалізації інвестиційних проектів соціально-економічного розвитку регіонів.
  • У 2009 році Кабінет Міністрів обіцяв виділити 521 млн.грн. для збалансування цін на газ для бюджетних організацій, але не виділив.
  • Не виконано і обіцянку виділити частину коштів, отриманих від продажу квоти викидів парникових газів, передбаченого Кіотським протоколом, на реконструкцію й модернізацію котелень.
  • Тимошенко обіцяла внести зміни до держбюджету 2009 року щодо перегляду неефективних видаткових статей бюджету з метою збільшення фінансування регіонів, але так і не зробила цього (а в 2015 році кричить про збільшення повноважень регіонів?).
  • Тимошенко взагалі нічого не зробила щоб змінити Бюджетний кодекс, щоб виконати власну обіцянку до 2010 року спрямувати до місцевих бюджетів 100% податку на землю, транспортного збору з автомобілів, збору за забруднення навколишнього середовища та 10% від планового податку на прибуток, 50% перевиконання встановленого плану підприємств, що знаходяться в сільських, селищних населених пунктах.
Скільки ще, Юлія Володимирівна, ви будити нас дурити? Україна вже інша. Нація стала самодостатньою. Держава стає міцною. Без вас. Без таких, як ви. Не заважайте, бо українці через вас вмилися кров’ю. Наступного разу вона вже буде не наша!

Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 ☞ :

Отправить комментарий