Мешканці Закарпаття підозрюються в незаконному отриманні громадянства Угорщини

За 2015 були відкриті кримінальні справи в 60 випадках отримання угорського громадянства шляхом шахрайства, тоб-то підробки документів. А всього 128 осіб, більшість з яких мешканці Закарпаття, підозрюються в незаконному отриманні громадянства Угорщини. Про це на прес-конференції в Ніредьгазі заявив начальник поліції округу регіону Саболч-Сатмар-Берег Йожеф Фаркаш, розповідаючи про кримінальну ситуацію за цей рік.
У відповідь на запитання журналістів, бригадний генерал поліції також сказав, що в цілому виявлено 128 підозрюваних у справі шахрайства відносно отримання громадянства. Йожеф Фаркаш також додав, що за минулий рік виявлено 100 підозрюваних у шахрайстві, щодо них ведеться спеціальне розслідування. У тому числі і проти посадовців, які незаконно допомагали іноземцям отримати подвійне громадянство.
Більшість з тих, хто незаконно намагається отримати громадянство Угорщини в регіоні Саболч-Сатмар-Берег, є жителями Закарпаття. Нагадаємо, минулого року прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан заявив про необхідність автономій та подвійного громадянства для угорців, які живуть в сусідніх країнах, зокрема, в Україні.
Також, секретар Угорщини, відповідальний за національну політику в угорському уряді Арпад Янош Потап повідомив, що 94 тисячі (!) жителів Закарпатської області отримали громадянство Угорщини за спрощеною процедурою.
Нагадаємо, що у відповідності із діючим в Україні законом, для громадян нашої 

Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 ☞ :

Отправить комментарий