Луценко розповів про альтернативний план Путіна щодо України

Лідер фракціїї Блока Петра Порошенка Юрій Луценко каже, що в нього особисто є щонайменше п'ять причин, аби долучитись сьогодні до Маршу Гідності. Про це повідомляє партійний сайт. Перше, за словами Луценка, це оцінка минулого. На його переконання, рік тому українці діяли правильно.
«Революція була єдиноможливим способом вирвати Україну з відновлення Путінської імперії.
Революційне усунення Януковича зірвало підготований Кремлем план А - аншлюс України через поєднання президентських виборів 2015 року з референдумом про приєднання до Митного Союзу», - вважає він.
Другою причиною є для Луценка оцінка теперішнього.
«Підпис Путіна під Мінським планом є свідченням того, що військового шляху захопити Україну в нього зараз нема», - каже він.
По-третє, нинішня подія для Луценка є оцінкою майбутнього.
«Ми вже бачимо сигнали ворожого плану В, який передбачає дискредитацію Майдану, а в березні - квітні організацію потрясінь в столиці і бунти в ключових містах України», - вважає лідер БПП.
Він визнає, що підстав для невдоволення ситуацією у людей більше, ніж результатів у нової влади.
«Саме тому важливо завтра продемонструвати єдність. Ми можемо як завгодно оцінювати того чи іншого вождя. Але дуже важка єдність Порошенка, Яценюка і Турчинова зараз життєво необхідна для Української Держави», - наголошує Луценко.
Четвертою причиною він назвав міжнародний аспект.
«Світ ділиться на тих, хто вірить в Україну і хто не вірить в її здатність перемогти Кремль і п'яту колону. Наша єдність має стати аргументом для припинення гнітючого для нас і ганебного для них затягування з військовою допомогою Українському війську. Часу для модернізації Української Армії, що захищає себе, Європу і світ - до травневого тепла», - зазначив Луценко.
П'ята причина для політика - це своєрідний звіт.
«Майдан - це не те, що ви отримуєте. Це те, що ви можете досягти з отриманим. Для себе і для своєї країни», - переконаний він.

Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 ☞ :

Отправить комментарий