Керівників податкової чекає розслідування. Білоуса відсторонили!

Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк розпорядився провести службове розслідування щодо керівництва Державної фіскальної служби. На час розслідування відсторонюють від виконання обов'язків голову служби Ігоря Білоуса.
Про це Яценюк заявив під час селекторної наради з керівниками територіальних органів ДФС, передає кореспондент Укрінформу.
«Я приймаю рішення про початок службового розслідування щодо діяльності вищих посадових осіб Державної фіскальної служби. Це стосується керівника, заступника начальника податкової міліції і заступника керівника начальника митниці. На час розслідування відсторонюють керівника служби», - зазначив Прем'єр.
Прем’єр наголосив, що керівники обласних податкових несуть таку ж відповідальність, як і управлінці центрального апарату служби: «Ви однакову несете відповідальність, як і керівництво центральної ДФС. Більше того, організовані злочинні угруповання у складі представників служби безпеки, у складі митників, прокурорів, міліціонерів, займаються як відмиванням грошей, так і кришуванням митниці і створенням схем по розграбуванню країни, яка знаходиться у стані війни».
Яценюк також попередив рядових співробітників податкової. «Ви так само несете персональну відповідальність по кожному напрямку, який ви очолюєте. До вас так само ходять депутати, бізнесмени, СБУшники, міліція, прокурори, щоб далі домовлятися і утримувати схеми по розграбуванню країни», - відзначив Прем’єр.
У разі доведення неефективності роботи ДФС Глава уряду обіцяє кадрові рішення «по всій вертикалі».
Слід зауважити, що представники громадськості неодноразово звертали увагу на факти системної корупції в українських фіскальних органах, яка майже не зазнала втрат зі зміною влади в країні, а схеми злочинного обкладання "даниною" підприємців-імпортерів набули навпаки більш цинічного характеру.

Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 ☞ :

Отправить комментарий