Українскькі спецслужби підсилюють роботу на Сході

Наші джерела в Службі безпеки України підтвердили інформацію про створення груп цілодобового патрулювання диверсійно вразливих місць на транспорті. У відомстві вважають, що таким чином вдасться запобігти здійсненню терактів та інших протиправних проявів на транспорті. До складу вказаних груп увійшли найбільш досвідчені фахівці Служби.
Водночас, Службою безпеки України створено мобільні групи досвідчених психологів, які працюватимуть в Харківській, Дніпропетровській та Запорізькій областях. Психологи надаватимуть фахову допомогу біженцям та постраждалим від терористів ДНР та ЛНР, оскільки люди які лишають захоплені терористами місцевості часто знаходяться у стані психо-емоційного шоку.
Маємо надію, що вказані кроки української спецслужби досягнуть поставленої мети та зроблять життя українців більш безпечним.
Нагадаємо, на Придніпровській залізниці в ніч на вівторок був підірваний міст на виїзді з міста Оріхів Запорізької області. Про це повідомляє відділ зі зв'язків з громадськістю Головного управління МВС України в Запорізькій області. Залізнична лінія, яка проходить через міст, пов'язує Запоріжжя з Бердянськом, Маріуполем і Донецьком. Рух на ділянці Запоріжжя - Пологи призупинено, три пасажирські потяги змінили маршрут, повідомили у Придніпровській залізниці. Пасажирські поїзди Харків - Бердянськ, Москва - Бердянськ і Москва - Дніпропетровськ, Кривий Ріг - Бердянськ до відновлення моста прямуватимуть зміненим маршрутом - через Запоріжжя, Федорівку, Великий Токмак, Бердянськ. Пасажирський потяг сполученням Бердянськ - Дніпропетровськ був зупинений на під'їздах до місця події. Наразі залізничники спільно з проектувальниками з'ясовують питання відновлення мостового споруди. Як наголошується в повідомленні, до місця події відбуло керівництво облуправління міліції та оперативних служб, вибухо-технічна та кінологічна служби, криміналістична лабораторія та слідчо-оперативна група. Подія зареєстрована в єдиному реєстрі, кримінальним провадженням займеться СБУ. Місто Орєхов перебуває в 63 кілометрах на схід від Запоріжжя - на річці Конка, над якою пролягає міст. Відзначимо, вранці сталися підриви одноколійної ділянки Донецької залізниці з пошкодженням 3 і 1 метрів шляху. А 22 червня у Донецької області підірвали відразу дві ділянки залізничної дороги - на ділянці Іловайськ - Кутейникове і перегоні Іловайськ - Моспіно.

Сергій Топора, активіст "Майдану", "Відкрита Україна"
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 ☞ :

Отправить комментарий