Окозамилювання по-колорадськи...

Воєнізовані, чи-пак озброєнні прибічники "руського світу", більш відомі в українських реаліях під влучним "мексиканським" прізвиськом "колорадоси", зважаючи на стрімке зниження зацікавленості в їх перфомансах з боку широких верств слобожанської громадськості, останнім часом взяли на озброєння девіз: "дійство понад усе!"
Про це наочно свідчать події 20 травня 2014 року у Харкові. Очевидно, рівень  довіри до ватажків "колорадів" з боку їх грошовитих спонсорів настільки впав, що проросійським банд-формуванням не спало нічого кращого на думку, як інсценувати викрадення одного із своїх поплічників, лідера об'єднання "Боротьба" Дениса Лєвіна.
Звичайно, широкому загалу через усі можливі і неможливі канали комунікацій, в надії збурити Слобожанщину на нові хвилі протесту, було повідомлено, що це було здійснено, буцімто, активістами організації "Патріот України".
Вже не вперше, вдаючи з себе представників "Патріоту України", з характерними визначними ознаками у вигляді пов’язок, масок тощо, одні й ті ж самі проросійські терористи, намагаються показати людям "звіряче обличчя" так званих "бандерівців", прагнучи хоч би когось переконати з підгодованих явно неадекватним російським "агітпропом" мешканців  Харківщини, що націоналісти, подібні до "Правого сектору", заслуговують на публічне засудження, або, навіть, винищення.
Для надання цій операції з псевдо-викрадення Дениса Лєвіна, "колорадоси", навіть, не побоялись у самому центрі міста, застосовувати вогнепальну зброю.
Чого не зробиш задля амбітних ідей з навернення харків’ян до фанатичної відданості Росії, відробляючи кошти, виділені Путіним та його приспішниками, як-то мільярдер Малофеєв та сучасний православний тютюн-мафіозі Гундяєв?

Kathy Goldenberg, "Відкрита Україна"
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 ☞ :

Отправить комментарий