Десять смертних Зе гріхів


5 листопада, біля будівлі Адміністрації президента України проходить мітинг з вимогами до Зеленського, щоб він негайно залишив посаду глави держави, яку незаконно обіймає. Чому?

Пацан сказав, і пацан зробив – це два різні пацани і вже точно не про нашого президента. Як точно підмітили активісти – 10 смертних гріхів Зеленського криються у його передвиборчих обіцянках. Організатори мітингу проаналізували що саме зробив кроха Зе з усього згаданого у передвиборчій гонці «за грошима». Як з'ясувалося нічого. І навіть створюється враження, що чинний Президент України нарешті почав побоюватися майдану і намагається вирвати зуби будь-якому протесту. Це проглядається в тому, що навпроти нещасних тридцяти мітингувальників зібралося кілька сотень силовиків і влаштували справжній догляд учасників протесту перед входом на ЗАГАЛЬНОДОСТУПНУ територію перед будівлею адміністрації, а активістів з перформансом навіть просто не пустили і змусили зняти атрибутику протесту і скласти біля воріт з пропозицією «заберете, коли виходитимете». Але ось цікаво те, що після мітингу цей же активіст, забравши ланцюг і замок, яким зібрався на знак протесту прикувати себе до дверей адміністрації, спокійно з цим же ланцюгом пройшов через площу перед адміністрацією і ніхто його вже не зупинив. Чому? Нам також цікаво!

«Україна в кайданах. Україна перебуває в окупації заколотниками. Ці бунтівники сидять у нашій будівлі, яка належить територіальній громаді Києва – адміністрації президента України. Туди заїхала приватна структура з підприємцями, які просто дерибанять Україну на чолі із Зеленським, який є агентом кремля з кремлівськими звичками, який прийшов не допомагати українцям виходити з колапсу та виконати свої обіцянки, а добити, дограбувати та знищити наш народ. І ту вакцинацію, яку вони змушують робити, – вона не перевірена. Що знаходиться у цих вакцинах? Від чого нас вакцинують, якщо такого вірусу не існує. А не виконав Зеленський своїх обіцянок тому, що він не є представником українського народу, він засланий із кремля. Вони їздять до Росії на заробітки. Весь його колектив живе чудово і не звертає на українців жодної уваги». заявив, голова ініціативної групи територіально громади Києва щодо відновлення конституційного права Андрій Володимирович Рачок.

Багато виступаючих, більш чіткі, конкретизовані, юридично обґрунтовані вимоги висуваються від українців владі. Серед інших юрист Дмитро Павличенко заявив, що проти Зеленського відкрито кримінальне провадження і хоча б цей факт також дозволяє вимагати складання їм повноважень.

За півгодини до початку закінчився ще один мітинг із зверненням до президента, але вже з іншими вимогами. І вчора, і позавчора… Загалом мітинги та протести стали звичайною справою сьогодення українців. Як же на це реагує влада?

Протестні заходи останнього тижня показали, що адміністрація ЗЕленського почала боятися мітингувальників. Кількість людей на площах збирається вже не десятками, а сотнями, а навпроти них з'являється все більше силовиків і вони явно мають команду припиняти будь-які резонансні заходи, про які напише ЗМІ. Ворогами адміністрації виявилися дівчатка з Фемен, яскраві активісти з реквізитом, переконливі і різкі оратори - всі ті, про кого писатимуть і говоритимуть в ЗМІ. І все частіше чується слово майдан. 

Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 ☞ :

Отправить комментарий