Депутат від БПП Карпунцов зібрав фан-клуб вбивці Скрипки та намагається витягнути його з в’язниці



Народний депутат від Блоку Петра Порошенко Валерій Карпунцов почав тиснути на суд з метою визволення свого  кума  Сергія Скрипки з вязниці, обвинуваченого в організації потрійного вбивства.

Сьогодні у Шевченківському суді міста Києва мали розглядати клопотання адвокатів Скрипки, які за будь-яку ціну намагаються звільнити підсудного з в’язниці та змусити суд обрати для нього альтернативну міру  запобіжного заходу, не пов’язаного з арештом.

На своїй сторінці у Фейсбук Карпунцов написав, що зала суду сьогодні була переповнена людьми. Водночас, маловірогідно, що всі ці люди прийшли дійсно захищати вбивцю.

Нагадаємо, Сергій Скрипка хотів помститися своїм недругам, серед яких “самооборонець” Майдану  Володимир Мартинюк, голова сільради Лящівка Черкаської області (малої Батьківщини Скрипки) Антоніна Красовська та її чоловік.

Ці люди залишился живі лише за випадковим збігом обставин, бо  найнятий Скрипкою кілер відмовився виконувати замовлення  та повідомив про підготовку потрійного вбивства в СБУ.

На відеозаписі правоохоронців є безсумнівні докази того, що Скрипка не лише виступав замовником вбивств, а й хвилювався за те, щоб трупи були надійно закопані.

Що стосується фан-клубу Скрипки, який організував депутат Карпунцов, то до його складу точно не увійшли люди, які дійсно знайомі з підсудним. В рідному селі досі хрестяться від імені  Скрипки, який став “горем” для місцевих жителів, а на стіні старого вітряка майоріє напис “Скрипка – кат”.   

На тому ж відео звичайні люди  відкрито розповіли, як родина Скрипок знущалася над ними, виключала водопостачання, забороняла дітям ходити в дитсадок та лупцювала їх за відмову віддати свої земельні паї  їм.

Ця історія фактично повторила сумнозвісний прецедент “російської родини Цапок”.

Тезка Скрипки – Сергій Цапок організував злочинну групу в Кущевському районі Краснодарського краю та разом з батьком  в прямому смислі вибивав у жителів землю. У 1998 році у банді Цапок теж був свій фан-клуб – 70 членів злочинного угрупування, яких, як і у випадку зі Скрипками, покривали дрібні місцеві правоохоронці.

Довготривала непокараність Цапок зрештою призвела до найрезонанснішого  злочину їх ОЗГ– масового  вбивства 12 людей, зокрема чотриьох дітей у 2010 році.

Цинізм бандитів ілюструє випадок, коли виходячи з дому, вони  помітили як  тікає 14-річний Павло Касьянов. Його мати, була у них в гостях, і підліток вирішив її поквапити - час був пізній. Член ОЗГ Цапок Биков вистрілив хлопчику в спину і відволік в будинок. Потім вбивці як ні в чому не бувало вирушили в місцеве кафе «Малинки».

Зухвалість злочинів проти дітей притаманна й “українському Цапку” Сергію Скрипці – його шкільна вчителька розповіла, як він  ще в дитинстві довів сого однокласника до самогубства і як ні в чому не бувало продовжував знущання над людьми.

Сергій Цапок був засуджений до довічного позавлення волі і помер у СІЗО в 2014 році.

Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 ☞ :

Отправить комментарий