Пропав Лещенко?!

Усе було б передсвятково весело, якби не було так сумно загадково. З вівторка, 11 квітня, у парламенті відсутній нардеп Сергій Лещенко, пише у "Фейсбук" блогер "Alex Rebel". Про це свідчать і записи на сторінці реєстрації нардепів на засіданнях із сайту ВРУ. Його сусіди по парламентській лавці, Мустафа Найєм і Світлана Заліщук, присутні, а місце поруч з табличкою "Лещенко С.А." - порожнє. Причини відсутності народного депутата на робочому місці теж не з’ясовані.
Дивною також є непритаманна Лещенку мовчазна бездіяльність у Фейсбук-спільноті. Передостанній пост на його сторінці датований 10 квітня, останній – уже 12 квітня, тобто практично з інтервалом у три доби. Живий, значить, і на тому слава Богу.
Питання в іншому, – чому, офіційно не перебуваючи ні на лікарняному, ні у відрядженні, Лещенко з минулого тижня відсутній в парламенті ? Занепокоєння викликає також той факт, що на спроби довідатись про долю нардепа у його друзів і колег по роботі у Верховній Раді перші відмовляються коментувати, другі ж просто знизують плечима. Мовляв, не бачили, не чули, не знаємо. Спроби довідатись про місце перебування Сергія і ймовірні причини його відсутності у журналістському середовищі також залишились без відповідей.
Хоча ні, деякі коментарі на форумах привідкривають завісу таємності над безпідставною відсутністю Сергія. Начебто ввечері 9 квітня чи в ніч на 10.04 між Лещенком і невідомим чоловіком відбулась спочатку словесна перепалка в одному із закладів відпочинку, а потім і бійка, у якій нардепу зламали ніс. Тоді очевидно, що Лещенко перебуває на неофіційному лікарняному, а будь-яка інформація про конфлікт ним просто приховується.
Дивна ситуація, враховуючи схильність Лещенка будь-який тиск на нього, а фізичний – тим більш, використати для піару. Причиною мовчанки і "зникнення" Сергія нібито є особиста приватна проблема, - конфлікт відбувся через його співмешканку Анастасію Топольську. Водночас, невідомий чоловік, який у бійці зламав Лещенку ніс, нібито у минулому перебував у близьких стосунках з Топольською і випадково побачивши її з Лещенком, спробував матеріалізувати минуле дежавю.
Очевидно три факти: перший - Лещенко без пояснень пропав і не з’являється у парламенті, другий – інформація про зникнення і розшук нардепа відсутня, третій – у Лещенка очевидно проблеми особистого характеру, оскільки інформація про бійку не набула розголосу.
Що відбувається насправді, ймовірно може прокоментувати тільки сам нардеп. Однак його телефон третій день чомусь мовчить…

"Відкрита Україна"
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 ☞ :

Отправить комментарий