СКАНДАЛ: Чехія придбала поліцейські спецавто втричі дешевше ніж Україна

Міністерство внутрішніх справ або "викинуло на вітер", або "поклало собі у кишеню" десятки мільйонів гривень, наголошує видання "UA1". Виявляється поліція Чехії зуміла вибити для себе поставку спеціально обладнаних для правоохоронців автомобілів Hyundai Tucson за ціною у 16,5 тис. доларів. Про це написав бізнесмен Олексій Тамразов на Facebook.
За його словами, тендер на поставку 809 автомобілів для поліції за 13,4 млн доларів виграв Hyundai, який дав знижку від роздрібу 60-72%.
Бізнесмен зазначив, що один автомобіль обійшовся поліції у 16,5 тис. доларів. Вказана ціна включає вартість додаткового обладнання – 7,9 тис. доларів.
Водночас Тамразов нагадав про закупку позашляховиків для Національної поліції. Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков придбав 635 Mitsubishi Outlander за 958 млн гривень. У результаті вартість одного авто склала аж 49 тис. доларів, з яких на додаткове обладнання пішло лише 1,5 тис. доларів. 
Нагадаємо, в Одеську область у морський порт Чорноморська прибуло судно з японськими автомобілями Mitsubishi Outlander PHEV, які зі скандалом торік придбав глава МВС Арсен Аваков для поліції.

"Відкрита Україна"
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 ☞ :

Отправить комментарий