Бойовики ОРЛО вже не хочуть міняти власників "віджатих" підприємств

Ватажки ОРЛО заявляють, що запровадження "зовнішнього управління" на підприємствах з українською юрисдикцією, які розміщені на тимчасово окупованих територіях Луганської області, не передбачає зміну їхнього власника.
Як повідомляє підконтрольний бойовикам онлайн-ресурс "ЛИЦ", про це сказав один із представників так званої "ЛНР" на переговорах у Мінську Владислав Дейнего.
"Ми ухвалили рішення, що повинні… ввести тимчасове зовнішнє управління. Що стосується власника, це питання не зачіпається, власником залишається той, хто значиться в нинішніх реєстрах, зміна власника не передбачається", – зазначив Дейнего.
Варто зазначити, що раніше ватажки "ЛНР" заявляли про ухвалене рішення щодо "націоналізації" трьох підприємств, які належать структурам Ріната Ахметова.
При цьому бойовики "ДНР" заявляли про зміну адміністрації на 43 українських підприємствах, переведених під "зовнішнє управління".
Більш того Агенція Bloomberg опублікувала оновлений список 500 найбагатших людей світу, із якого вибув український олігарх Рінат Ахметов.
Як передають українські ЗМІ, в попередній версії рейтингу, 1 березня, Ахметов був єдиним представником України та посідав 483-тє місце з активами $3,66 млрд. Однак тоді зазначалося, що донецький підприємець порівняно з попереднім звітом збіднів на 88 млн. доларів.
Очолює рейтинг новий Bloomberg засновник Microsoft Білл Гейтс, у якого 85,6 мільярда доларів. На другому місці — американський бізнесмен Воррен Баффет ($78,9 мільярда), на третьому — власник Amazon Джефф Безос ($73,5 мільярда).
До першої десятки також увійшли засновник іспанської компанії Inditex Амансіо Ортега ($69,3 мільярда), засновник Facebook Марк Цукерберг ($59,1 мільярда), мексиканський бізнесмен Карлос Слім ($53 мільярди), співвласники корпорації Koch Industries брати Чарльз і Девід Кохи ($48,1 мільярди), голова ради директорів корпорації Oracle Ларрі Еллісон ($45,3 мільярда) та засновник IKEA Інгвар Кампрад ($42,9 мільярда).
Останній, 500-й, рядок рейтингу займає саудівський банкір Сулейман Аль Раджі з капіталом у розмірі $3,61 млрд.
Нагадаємо, минулого тижня сепаратисти "ДНР" і "ЛНР" оголосили, що ввели "зовнішнє управління" на підприємствах української юрисдикції, зокрема й тих, що належать Рінату Ахметову.
При цьому бойовики в Донецьку захопили "Донбас-арену", що належить структурам олігарха.

"Відкрита Україна"
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 ☞ :

Отправить комментарий