У Донецьку пройшла кривава “ніч довгих ножів”

Донецькі сепаратисти провели криваву чистку у власних лавах. За наказом ватажка ДНР Захарченка було вбито десятки так званих “ідейників” (бойовики, що прибули на Донбас за власним бажанням і різко критикували владу ДНР за компромісну політику). Про це повідомляє сайт "ІНФОРМАТОР" із посиланням на джерела в окупованих територіях.
Згідно військових зведень офіційних сепаратистських інформаційних ресурсів, ніч на окупованому Донбасі пройшла майже повністю тихо. Значних бойових дій не спостерігалось.
У той же час, жителі окупованих територій повідомляють, що майже весь день у Донецьку не вщухали вуличні бої. Навіть відверто пропагандистські російські ресурси не можуть приховати факт сутичок саме між так званими ополченцями.
Бойовики Захарченка ліквідовували незручних для нього патріотів так званої “Новоросії”. Як повідомляють місцеві жителі, звук стрілянини притих вже ближче до ранку.
Вбитих бойовиків звозили до колишньої будівлі Донецької ОДА, де надалі їх завантажили в УРАЛ і вивезли в невідомому напрямку.

"Відкрита Україна"
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 ☞ :

Отправить комментарий