Пашинський намагається рятувати свій імідж через мас-медія

Народний депутат Сергій Пашинський в екстреному режимі рятує свій імідж, намагаючись дезінформувати суспільство про реальну ситуацію навколо житомирської кондитерської фабрики "Житомирські Ласощі". Зокрема, Сергія Пашинського та його бізнес-партнера Сергія Тищенка звинувачують у кількох рейдерських захопленнях. Найгучніше з них – розбійний напад на житомирську кондитерську фабрику "ЖЛ". Увечері 30 грудня фабрику захопили близько 350 озброєних бойовиків в масках. Напад супроводжувався нищенням майна підприємства та розкраданням готової продукції зі складу.
Знаючи, що у Верховній Раді мають намір зібрати Тимчасову слідчу комісію по ситуації навколо кондитерської фабрики "ЖЛ", нардеп Пашинський задіяв всі ресурси, щоб відвернути увагу від розбійного нападу і представити все як корпоративний конфлікт.
Під час рейдерської атаки на кондитерську фабрику не було продемонстровано жодного документу, який би пояснював проникнення невідомих в масках та зі зброєю на територію підприємства. Також на місці не було представників Державної виконавчої служби. Юристи кваліфікують дії нападників як розбійний напад з застосуванням зброї, а також крадіжку майна.
Коли 5 січня новина про бандитський напад стала відома всій країні, ЗМІ, підконтрольні депутатам від партії "Народний фронт" (членом якої є Пашинський), терміново почали розповсюджувати інформацію про ніби-то корпоративний конфлікт на фабриці. Озброєних "тітушок" називають "приватною охороною" і запевняють, що діяли вони (трощили обладнання і викрадали продукцію) за рішенням суду.
Виникає ряд запитань. Якщо озброєні "тітушки" діяли за рішенням суду, чому це рішення не було продемонстровано? Чому на місці події не було представників Державної виконавчої служби, адже за наявності судового рішення саме вони повинні його виконувати? Чому "приватна охорона" трощила обладнання, викрадала особисті речі працівників фабрики та готову продукцію зі складу?
А показовим в цій історії є те, що керував "тітушками" Олександр Рогаль – людина, наближена до нардепа Пашинського (колишній директор підприємства Пашинського "Житомирторф"). Щодо Рогаля 26.12.2015 поліція Житомира відкрила кримінальне провадження, за підробку документів, прикриваючись якими, Рогаль називає себе директором неіснуючого ЗАТ "Житомирські ласощі".

"Відкрита Україна"
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 ☞ :

Отправить комментарий