Андрій Портнов – проект ФСБ

Останнім часом із соціальних мережах посилився вереск екс-заступника голови АП часів В.Януковича пана Андрія Портнова з приводу дій української влади. Він так натхненно викриває тих, хто на його думку «недостойний», що здається ще трохи і він почне битися у припадках. Дуже дивним є те, що особа, яка безпосередньо заплямована участю у подіях, які призвели до трагічних наслідків, загибелі людей в Україні та спричинили війну на Донбасі, дає оцінку тим, хто захищає Україну від агресора.
Наш полум’яний активіст вже давно, а насправді все свідоме життя працює на ФСБ. Куратором-фінансистом діяльності Портнова є колишній керівник адміністрації злочинця Януковича Сергій Льовочкін. Саме цей «сірий кардинал», введений ФСБ ще за часів Кучми у «велику українську політику», робить все задля послаблення України у будь-який спосіб. Сам же активіст в одному з інтерв’ю так загрався у «адвоката диявола», що навіть заперечив причетність Льовочкіна до злочинного режиму і придушення Майдану. Ось так, але нічого дивного, адже навіть скажений пес не кусає рук годувальника. Портнов не набагато, але певне розумніший, оскільки вправно працює на Росію. З тих часів, Портнов час від часу виконував будь-які завдання ФСБ,  отримував їх гроші, словом входив у довіру, але справжньою вдачею російських спецслужб стало його введення під крило більш досвідченого агента - С.Льовочкіна. Цей тандем став дійсно кривавим, а від наслідків його роботи Україна потерпає і сьогодні.
Ось він, портрет «непідкупного українського політика, борця за чистоту влади і противника політичного заробітчанства» у всій красі.
Портнов отримав громадянство РФ та проживає у Москві із сім’єю. Лізе на російське телебачення, коментує події. І це в той час, коли саме його зусиллями окуповано агресором частину України, а мешканці Донбасу вже майже 2 роки живуть під обстрілами. Наш полум’яний герой займається наданням консультацій апарату Ради Федерації з питань організації приєднання Криму та публікує «гучні» дописи у своєму «Facebook» спекулюючи на бажанні втомлених свавіллям Януковича людей позбутись запроданців-корупціонерів, на виконання завдання ФСБ, продовжує паплюжити з усіх трибун  тих політиків і патріотів України, які є найбільшими проблемами «Путлера».

Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 ☞ :

Отправить комментарий