Росія знову купила Україну?

Країна-агресор тероризує пересічних українців, залишаючи бізнесові преференції можновладцям... Таку думку висловила активістка Юлія Кучерук у групі "Україна на зв'язку" у Facebook. Користуючись затишшям на фронті та зосередженістю наших громадян на власному порожньому гаманці, політичні та бізнес-еліти вкотре почали укріплювати власні золоті кормушки.
Так чи інакше, а теперішні можновладці своїм бізнесом активно пов’язані із бізнес-елітами Росії. І доки йдуть перемовини щодо обміну полоненими та відведення озброєння наші політики розпочали власні перемовини по збереженню власних підприємств, що так чи інакше пов’язані з Росією.
Найлегшим способом гарантувати збереження та забезпечення нормального функціонування власних підприємств на окупованих територіях Донбасу та в Криму – це дати хабаря окупантам. Але ж і гроші на хабар треба ж десь брати. Ось саме тут і стають при нагоді іноземні транші, які виділяються на нашу армію та реформи, а осідають чомусь в гаманцях керівництва уряду нашої стомленої держави. Саме так. Ті транші, що ми  їх не бачили в кінцевому результаті через посіпак наших можновладців осідають в Росії!
Ось наприклад Арсеній Яценюк володіє рядом розважальних закладів в Криму, які на даний час продовжують його неофіційно збагачувати. Цікаво, невже російські правоохоронні органи не знають про цю нерухомість? Авжеж знають, проте нічого не роблять. Вказівка від керівництва відсутня. А з’явиться ця вказівка лише тоді, коли пан Арсеній припинить виплачувати данину країні агресору.
І це лише один приклад. Ми ж усі пам’ятаємо історії розказані ветеранами АТО, коли їм забороняли стріли в терористів, які переховувались на територія підприємств наших олігархів.
Якось зовсім не зрозуміло, чому, в той час, коли вся Україна завмерла у сподіванні припинення страшної війни на Сході – наші політичні та бізнесові «крутелики», яскравим представником яких є Арсеній Яценюк, регулярно бігають до окупантів і віддають їм вкрадені в нас гроші.
Справді, тепер ми почали жити по новому. Тепер до повальної корупції в нас додалась війна, величезний державний борг та вкрадені в нас землі, які влада не збирається повертати.

"Відкрита Україна"
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 ☞ :

Отправить комментарий