Друга російська громадянська війна триває на полях Донбасу

Антон, командир російської роти «Руян» у складі воюючої проти російської агресії армії України, розповів про другу російську громадянську війну, яка триває в даний час у полях на Донбасі, і яка почалася в Росії ще в 1941 році.
В інтерв'ю українським ЗМІ він зокрема сказав:
«В Україну я приїхав в грудні місяці. Довелося тікати з Росії з політичних мотивів, 20 грудня був на великій прес-конференції, де познайомився з частиною російської опозиції. У бесіді з ними висловив ідею створення російського підрозділу для участі в російсько-укранських війні на боці України. Знайшлися люди, які виявили бажання надати в цьому допомогу.
Запросили в один з добровольчих батальйонів, при якому планували створити російську роту. 27 грудня відбулося відповідну нараду з начштабу батальйону, де оговорили все від і до. Цим я на базі цього батальйону і займався. Однак зараз, на жаль, наші дороги стали розходитися. Ми стали українцям невигідні, вони взяли дещо інший, ніж домовлялися, напрямок, внаслідок чого тримати на своєму балансі громадян Росії у них зацікавленість пропала.
Ось доводиться шукати щось нове. На даний момент у мене кілька десятків заявок. В Україні зараз п'ять чоловік. Решта збираються приїхати, коли ми вирішимо організаційні питання. Як тільки у нас з'явиться нова база. Бажано, звичайно, бути структурою МВС. Це зручніше. Приїжджають люди хочуть чогось офіційного, а, наскільки мені відомо, згідно з українським законодавством в МВС можна оформляти громадян РФ хоча б якимись позаштатними співробітниками.
Я російський націоналіст. Коли почалися під час Майдану зіткнення, я став дуже активно поширювати правдиву інформацію. Зокрема, «расшарівать» її по соцмережах і серед своїх людей. Внаслідок чого на мене завели «справу».
Я не можу назвати конкретно місце мого колишнього проживання. Уточню лише, що мною займався «центр з протидії екстремізму». Шили «екстремізм». До України я також керував осередком однієї з націоналістичних організацій, однією з найбільших у Росії.
На батьківщині домагався того, щоб у Росії була російська влада. Я збираюся вбивати не братів, чи не слов'ян, а бандитів. Бандит - мені не брат, а ті, хто на тій стороні - просто урки для мене, не більше того.
У вас справжнє вільне суспільство, яке змогло домогтися свого. Домогтися того, чого в своїй країні не можуть російські люди вже багато років. Скільки намагалися скинути того Путіна ... Не виходить. І коли частина опозиції, яка називала себе націоналістами, стала теж кричати про бандерівців в Україні ... Практично міфічних.
Я тут не можу зустріти такого бандерівця, яким його уявляє собі російське населення. Біда до вас прийшла з мого дому. Це мої ватники, яких я там у себе не приборкав.
На тій стороні добровольцем воює мій колишній близький друг. Добровольцем через РНЕ. Баркашов знову при спецслужбах. Відродив організацію, змінив коловрат на православний хрест і зараз активно зайнятий набором добровольців. Вбивати слов'ян за якесь незрозуміле руську єдність (росіяни не слов'яни, а угро-монголи, а сам Баркашов взагалі зовсім іншої, відомої, національності - КЦ).
Я до цього чотири роки займався військовою підготовкою в Росії. Мене навчали російські розвідники і омонівці діям разведгрупп. У лісі на відкритій місцевості. Штурм будівель. Утримання, оборона будівель. І взагалі діям в міських умовах».

Відділ моніторингу "Кавказ-Центр", переклад українською "Відкрита Україна"
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 ☞ :

Отправить комментарий