Російський журналіст Сергій Пархоменко заявив про погрози

Журналіст Сергій Пархоменко розповів в інтерв'ю телеканалу «Дождь» у суботу, 7 березня, що звернувся в поліцію із заявою про погрози на його адресу і на адресу його родини. Погрози, як розповів пан Пархоменко, надходять йому впродовж «багатьох останніх місяців і особливо інтенсивно впродовж останнього тижня».
«У мене є приблизно 15 телефонних номерів, з яких ці дзвінки мені надходять, і кілька голосів цілком дорослих людей, явно голоси не дитячі, пояснюють мені, що і як вони хотіли б зі мною зробити у зв'язку з тим, що я говорю... в ефірі», -  сказав журналіст.
Сергій Пархоменко подав заяву 6 береня до Відділу внутрішніх справ Тверського району. Поліція прийняла її до розгляду. Для розслідування призначено дізнавача, з яким пан Пархоменко має зустрітися 7 березня.
Нагадаємо, що 21 березня 2014 року в авторській програмі «Суть подій» на радіо «Ехо Москви» Пархоменко піддав різкій критиці Росію за її зовнішню політику по відношенню до України, сказавши що «... вражає все-таки те, що можна, озираючись назад, ось на цей місяць, переконатися, що ця страшна криза в Криму, яка вибухнула там і ось таким чином розвернулася в те, що Росія відірвала шматок території від України, адже вона була створений абсолютно на порожньому місці. Давайте все-таки віддамо собі звіт: нічого цього, про що вам тут співали весь цей час з різного роду федеральних телеканалів і з проурядових газет, нічого цього просто не було. Ну, не існує ніякого утиску російської населення. Не існує ніякої загрози, яка над ким-небудь там висіла. Люди, які приїжджають з Криму, кажуть знову і знову, навпаки, що абсолютно все контролюється там російським населенням, що в Криму фактично немає, майже нічого українського якось і не залишилося. Насправді говорити про якийсь тиск абсолютно безглуздо, так само як і про те, що якісь страшні орди якихось уявних бандерівців кудись там кинуться, перейдуть через Перекопський перешийок і окупують Крим. Поки що цього не сталося. Поки Крим окупувала зовсім інша сила і зовсім інша країна...»


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 ☞ :

Отправить комментарий