Чергова диверсія Кремля на тимчасово окупованих територіях України



Очільник російської окупаційної адміністрації в Криму Сєргєй Аксьонов вранці 16 червня заявив, що на півострові не проводитиметься парад на честь Дня перемоги (перенесений з 9 травня на 24 червня) через ситуацію з епідемією коронавірусу. Але пройшло лише кілька годин і Аксьонов змінив свою думку на протилежну – 24 червня в окупованому Сімферополі такі відбудеться парад до 75-річчя перемоги над нацизмом.

Так само відбудуться паради в тимчасово окупованих Донецьку та Луганську. Попри те, що ситуація з коронавірусом там більш ніж серйозна.

Але в той самий час в 17 регіонах Росії місцева влада відмовилась проводити військові паради – через загрозу поширення коронавірусу.

Ця ситуація дуже нагадує події двомісячної давнини, коли РПЦ розіслала по своїх єпархіях циркуляр із закликом не проводити великодні богослужіння разом з вірянами через загрозу поширення короноавірусу. Але той циркуляр не був надісланий до РПЦвУ (УПЦ МП). Такі подвійні стандарти РПЦ – на території України прихожан РПЦвУ закликати до відвідування богослужінь в умовах карантину, а в самій Росії давати вказівки максимально дотримуватися карантину і самоізолюватись – розглядалися як диверсія, спрямована на погіршення епідеміологічної ситуації в нашій країні.

Так само і зараз – російські регіони, піклуючись про своїх жителів, відмовляються від масових заходів, а окупаційному керівництву на Донбасі та в Криму даний наказ – паради провести, людей не шкодувати. Тільки так можна пояснити поведінку окупаційного очільника Криму Аксьонова та його «колег» з так званих «ДНР» та «ЛНР».

Джерело: duhovnyfront.com.ua
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 ☞ :

Отправить комментарий