Колишні регіонали, прихильники «русского міра» та чиновники – хто увійшов в чернігівський «Рідний дім»



Партія «Рідний дім» провела конференцію у Чернігові. Окрім чернігівського мера Владислава Атрошенка та його помічника Олександра Ломако, до партії взяли секретаря міськради Наталію Хольченкову (йшла у депутати від «Нашого краю»).

Взяли у партію також скандально відомого керівника управління ЖКГ чернігівської міської ради Ярослава Куца (його підлеглі за останні 4 роки примудрились на підозрілих тендерах віддати більше 2 мільярдів гривень фірмам, наближеним до Атрошенка) та керівника відділу освіти міської ради Василя Білогуру, якому вдалося закрити одразу 2 школи у Чернігові – №10 та №23.

Цікаво, що серед партійців «Рідного дому» і мер міста Новгород-Сіверського Олег Бондаренко. Він член партії «Опозиційний блок», запрошував у місто таких відомих любителів Володимира Путіна як керівники ОПЗЖ Юрій Бойко та Вадим Рабінович.


Бойко та мер Новогород-Сіверського Бондаренко (другий справа)

У команді регіонал Микола Силенко, якого Янукович призначав головою Городнянської РДА і який витрачав бюджетні кошти на свято дружби з росіянами у Сеньківці у 2011 та 2013 роках.

До партії також взяли секретаря міської ради із Седнева Олексія Маслова, який останні 5 років людські сінокоси роздає жителям Чернігова за винагороду.

Також багато у партії людей, яких до влади привів екс-президент Петро Порошенко. Але після його програшу вони кинули його партію і подалися у «Рідний дім». Приміром, це голова міста Корюківка Ратан Ахметов (людина власника Корюківської шпалерної фабрики Бондаря), мер міста Семенівка Сергій Деденко.

Сам Атрошенко – член «Партії регіонів», особисто голосував за диктаторські закони 16 січня 2014 року. Після прийняття цих законів, влада Януковича почала розстрілювати людей на Майдані.


Голосування за диктаторські закони 16 січня 2014 року

У партії також бізнес-партнер Атрошенка – Валерій Куліч, в минулому депутат «Партії регіонів», який перейшов у БПП. Після програшу Порошенка Куліч покинув і БПП і тепер вступив у партію «Рідний дім».
Прийшов на з’їзд партії «Рідний дім» і директор “Чернігівобленерго” Михайло Ільницький, яке, нагадаємо, належить російському бізнесмену Костянтину Григоришину.

Крім того, у Рідний дім пішов мер міста Мена Генадій Примаков, якого нині судять за хабар у 1000 доларів. Він обирався мером від Радикальної партії Ляшка, але зумів кинути навіть і головного радикала.

Можна зробити висновок, що партія «Рідний дім» - це зібрання людей, яким нікуди більше йти, жодна пристойна партія їх вже не бере.

Згідно опитування, яке оприлюднили у студії програми «Свободи слова» Савіка Шустера, 67,23% жителів громад не довіряють голові міста та села.


Інша соціологія, яка була нещодавно оприлюднена у телеграм-каналі «Резидент», каже, що у жодного з мерів обласних центрів рейтинг не перевищує 35%. Натомість, підтверджується зростання до 70% недовіри до мерів.
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 ☞ :

Отправить комментарий