Німецькі ліваки підтримали терористів Донбасу і закликали скинути київський уряд

Під час конференції за участі лідерів німецької Лівої партії на зв’язок скайпом вийшов командир сепаратистського батальйону “Призрак”. Про це передає "ІНФОРМАТОР" з посиланням на "espreso.tv". Під час конференції, організованої цієї суботи виданням Junge Welt у Берліні, відбувся відеочат із Олексієм Марковим, командиром проросійських бойовиків, що воюють на сході України.
На конференції були присутні ключові політики німецької Лівої партії, яка представлена у Бундестазі 64 депутатами.
Марков на прізвисько “Червоний щур” є командиром батальйону сепаратистів “Призрак”. Ведучий з’їзду привітав очільника “комуністичного батальйону на передовій боротьби проти фашистів”.
Спілкуючись із делегатами конференції, командир бойовиків заявив: “Чесно кажучи, уряд у Києві є відвертими нацистами. Із нацистами не можна вести переговори, їх можна лише перемогти”. Зал зустрів це висловлювання оплесками.
Марков також закликав німецьких лівих до створення “справжньої комуністичної партії, а не дискусійного клубу”. Члени такої партії за необхідності мають бути готовими “захищати свободу зі зброєю у руках”. Цей заклик також було підтримано залом, у якому зібралося близько 900 делегатів.
Підтримати терористичне об’єднання пізніше закликав представник Лівої партії Олексій Данквардт. Він висловив надію, що очільник бойовиків отримає необхідну підтримку для своєї боротьби проти України. Про це німецький політик заявив під час свого виступу на сцені.
Спілкуванню німецьких лівих із представником проросійських бойовиків не завадив навіть той факт, що він та його батальйон “Призрак” знаходяться у європейському санкційному списку. Це означає, що Марков та його прихильники не мають права перебувати на території держав ЄС та отримувати від її громадян матеріальну підтримку.
У спілкуванні з журналістами організатори конференції не вбачали нічого поганого у наданні слова представнику терористичного угруповання. Головний редактор Junge Welt і колишній неофіційний співробітник таємної поліції НДР Штазі Арнольд Шьольцель заявив журналісту Bild: “Я не бачу у цьому проблеми”. Присутність у санкційному списку для Шьольцеля також не є приводом для занепокоєння, адже він впевнений, що цей список було складено урядами, які “щоденно займаються державним тероризмом”.
Засновник Лівої партії Оскар Лафонтен відмовився відповідати на прохання журналістів німецького видання прокоментувати заклики підтримати терористів під час конференції, одразу припинивши інтерв’ю.
У лютому минулого року двоє депутатів Бундестагу від Лівої партії здійснили подорож на Донбас на підтримку проросійських бойовиків. На контрольовану бойовиками територію депутати в’їхали з російської території, порушивши таким чином українське законодавство.
Ліва партія відома своєю підтримкою російської агресії у Криму та на Донбасі, її представники періодично називають легітимний український уряд “фашистським” та “нацистським”.

"Відкрита Україна"
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 ☞ :

Отправить комментарий