В банді Гіві є снайпери - контрактники збройних сил РФ

Російські контрактники у банду терориста приїхали, як виявилося, аж із Владикавказу.
В ході так званої OSINT-розвідки в рядах терористів банди “Сомалі”, якою керує терорист Гіві, виявлено групу снайперів-контрактників 19-ї мотострілецької бригади Збройних сил Росії з Владикавказа, які так само є учасниками “українських відряджень”.
Про це йдеться у розслідуванні видання "Inform-Napalm". Як відзначають блогери-розслідувачі, підрозділи 19-ї омсбр в контексті “українських відряджень” виявлялися і раніше, в жовтні минулого року в Ростовській області в безпосередній близькості від кордону з Україною була ідентифікована кочівна стовбурова і реактивна артилерія даної бригади.
Зокрема, в соціальних мережах виявлено профіль Геннадія Закачуріна, згідно з інформацією з його профілю визначено, що до пізньої осені 2014 він проходив строкову службу в складі роти снайперів 19-ї бригади.
Також у фотоальбомі Закачуріна фігурує ряд слайдів з Донбасу, в тому числі з району Донецького аеропорту з геотегів, які завантажені в травні 2015 року.
Примітні й інші слайди – це групове фото з Донбасу російських контрактників 19-й омсбр і бойовиків “Новоросії” у складі НЗФ “Сомалі”. Серед минулорічних фотографій, є слайд, від червня 2014 р. з прихованим обличчям у формі “гірка” і білими ідентифікаційними пов’язками, які характерні для бойовиків “Новоросії”.
Судячи з усього, на даний момент Геннадій також є військовослужбовцем-контрактником цієї ж бригади (що обгрунтовано нижче, підкріплено фотографіями та контактами), який прикомандирований до НЗФ (незаконногоу збройного формування) бойовиків “Сомалі”.
Так само нижче представлені фотографії з Донецька, зняті на найманій квартирі російського найманця з Санкт-Петербурга, воюючого в НЗФ “Сомалі” з псевдонімом Самий Щасливий, до якого повернемося трохи пізніше.
“Примітно, що на фотографіях у районі Донецького аеропорту і 6 на квартирі, Закачурін позує разом з Іллею Рудих, приналежність якого до ВС РФ незаперечна. Як і на іншій груповій фотографії з автовокзалу Ростова на якій Закачурін разом з товаришами по службі Іллею Рудих і Дмитром Абгадєєвим. Під фото розміщено коментар їх товариша по службі-снайпера з 19-ї бригади Артура Кудабаєва”, – наголошується в розслідуванні.
Серед контактів і товаришів по службі Закачуріна розслідувачі виділили також російських військових, які також розмістили в своїх соцмережах фото з окупованого Донбасу.

Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 ☞ :

Отправить комментарий