Телеканал ТВі закрився через складну ситуацію в країні

З понеділка, 23 березня, телеканал ТВі припиняє мовлення - через "складну економічну ситуацію в країні".
Про це з посиланням на директора телеканалу Ольгу Манько повідомляє "Телекритика". Також повідомлення підтвердили і кілька людей, які працювали на каналі. За їх словами, сьогодні колективу повідомили, що 20 березня - їх останній робочий день на цьому місці, а з понеділка ефірів вже не буде.
"У зв'язку зі складною економічною ситуацією в країні, а також з тим, що канал є дотаційним, його діяльність припинена до кращих часів", - повідомила Манько.
За її словами, канал не буде анулювати ліцензію, розраховуючи на відновлення мовлення. Відповідаючи на питання, чи будуть виплачені заборгованості з зарплати колективу, керівник ТВі відповіла: "Зараз робиться все можливе, щоб розрахуватися з боргами, в першу чергу - з колективом".
Раніше повідомлялося, що 11 березня керівництво каналу ТВі запропонувало більшості працівників написати заяви про безстроковій відпустці через технічні проблем каналу і нестачу фінансування. За словами журналістки, яка працювала в програмі новин, на ТВі залишилося працювати близько 20% працівників. Протягом декількох місяців журналістам не виплачували зарплату.
"Начебто пересварилися двоє наших інвесторів: один з них - Давид Жванія, іншого ми не знаємо", - розповіло джерело.
13 березня телеканал ТВі в офіційному повідомленні заявив, що у зв'язку з економічною ситуацією в країні скорочує виробництво програм і штат, а нові проекти планується підготувати на осінь.

Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 ☞ :

Отправить комментарий