Сепаратизм без масок

Сценарій, який здійснюється Кремлем з метою не визнання усього, що пов’язано з українською Незалежністю вже вступив у відкриту фазу знищення УКРАЇНСЬКОЇ ДЕРЖАВИ, а проведення 11 травня п.р. російськими диверсантами так званих «референдумів» у східних регіонах України свідчить лише про одне – погрузити державу у хаос, якнайшвидше захопити потужніші видобувні регіони та продовжити подальшу анексію України.
Занадто цинічним у цьому контексті виявився заклик Президента Путіна до контрольованих ним маріонеток відкласти проведення «референдуму» 11 травня «до стабілізації ситуації в Україні». Тобто, Путлер публічно відсторонився від запланованого його спецслужбами «референдуму», шулерськи вводячи в оману світову спільноту.
До того ж, знімаючи усі маски з виконавців волі Кремля, зазначимо, що весь цивілізований світ дізнався про незаперечні факти із сценарію кремлівських плебісцитів.
Згадаймо перехоплені розмови лідера російського фашистського руху «Русское Единство» Баршакова з керівником кишенькової організації «Православний Донбас» Бойцовим, під час яких сепаратист в розпалі закидає, що референдум 11 травня провести не вдасться, на що Баркашов відповідає, що його і не треба проводити, досить лише «намалювати» результати.
Інша не менш резонансна новина зі Сходу – заздалегідь виявлені бланки бюлетенів для голосування, на яких вже проставлені позначки щодо підтримки самостійності т.зв. «народних республік».
До речі, незаконні бланки наспіх зроблені на звичайному чорно-білому «різографі» більш схожі на так звані «документи» владних угруповань «махновщини» з періодичністю з’являлися після розпаду Російської імперії. Чи розуміють кремлівські кукловоди, що відкритий ними «ящик пандори» досить скоро спровокує появу подібних папірців на теренах сучасної Росії?
Чи може остаточний розпад пострадянської імперії і є головним задумом російської еліти? Тоді вдачі вам, панове і забудьте про Україну. Вона для вас втрачена назавжди і готова буде прийняти російських слов’ян до себе. Адже останні у вибудуваному імперському режимі вже давно не є титульною нацією.
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 ☞ :

Отправить комментарий