«Укрбуд», «Стікон», «Акварель»: які компанії очолили рейтинг забудовників-банкрутів


Пʼять українських будівельних компаній потрапили в рейтинг забудовників, які опинилися в складній фінансовій ситуації та перебувають на межі банкрутства.

Відповідно до рейтингу, на першому місці опинився забудовник «Укрбуд девелопмент». Далі 2 і 3 місце розділили одеські компанії - «Стікон» і «Акварель». На 4 місці рейтингу київський забудовник Банк «Аркада». І замикає пʼятірку лідерів львівський забудовник «Рубікон Груп».


Незважаючи на раніше відому репутацію, зараз у компаній справжня криза, яка веде до банкрутства. А відповідно, десятки тисяч людей можуть не дочекатися завершення будівництва. Крім того, інвесторам можуть не повернути гроші.

Особливо небезпечна ситуація зараз в Одесі. Компанії «Стікон» та «Акварель» під незаконними схемами та нехтуючи нормами будівництва намагаються далі вводити в оману людей, продаючи квадратні метри. Зокрема, компанія «Акварель», в якої один квадратний метр значно дешевше ринкової ціни, а через це більш привабливий для покупців.

Експерти галузі вважають, що ця ситуація може мати далекосяжні наслідки для ринку нерухомості та будівельної галузі в цілому. Спостерігаючи за подальшим розвитком подій, деякі фахівці радять інвесторам обережно підходити до вибору будівельних партнерів, а краще консультуватись з юристами.

Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 ☞ :

Отправить комментарий