Купив собі діагноз, щоби не служити – як Мікаела Хізанішвілі відмазують лікарі


Мінно-вибухова травма та перелом стегна – до симулювання непридатності до служби Мікаел Хізанішвілі підійшов творчо. Він настільки злякався, що доведеться брати участь в українському контрнаступі, що поніс гроші лікарям. На умовах анонімності медики розповіли – Хізанішвілі підкупив завідувача відділенням політравми Михайла Новікова. Неіснуючі діагнози записали до історії хвороби, яку тепер зберігають під замком в кабінеті завідувача. А от де сам Хізанішвілі, з такими нібито серйозними пошкодженнями – невідомом. Рядові медики кажуть, що в лікарні його немає, він переховується. А в медичних документах взагалі вказали, що зі зламаним стегном, після вибуху – він наче лікується амбулаторно.

Скандальна історія вже вийшла на поверхню – тепер розбиратися буде Державне бюро розслідувань. Перевірять абсолютно все – від правдивості документів до справжнього стану та місця перебування симулянта. Тож у лікарів ще є час припинити ховати цього боягуза та позбавитися підроблених паперів. А якщо підключиться НАБУ, то трусливий втікач від служби точно «зцілиться».

До цих подій Мікаел Хізанішвілі почувався в Одесі більше, ніж вільно. Власної автівки він не має, але це йому не заважає їздити напідпитку за кермом. Свою машину для алкогольних вечірок Мікаелу дає 24-річна одеситка Настя Поступайло. Саме на цій Тоyota Camry Хізанішвілі зупиняли патрульні, коли він був під градусом. Звідки така щедрість з боку молодої дівчини, невідомо, адже Мікаел Хізанішвілі, якщо вірити документам, - людина сімейна. Має дружину Ольгу, офіційно одружений з нею вже сім років, виховує двох маленьких доньок. Втім, молода одеситка – не єдина, хто «ділиться» своїм транспортом з Хізанішвілі. Навесні цього року поліція оштрафувала Мікаела, коли той був за кермом чужої АUDI А4, з лівими номерами.

Під час війни Мікаел Хізанішвілі продовжує розгульне життя в Одесі, потрапляє до поля зору патрульних. А за останньою інформацією, налагодив сумнівний бізнес в українському тилу. Заробити вирішив на військовій тематиці – як повідомляли раніше, Хізанішвілі підторговує Президентськими нагородами. Де він бере ці медалі та чому і досі його не затримали за таку діяльність, поки невідомо. Ймовірно, в такий спосіб Хізанішвілі вирішив нарешті назбирати на власний автомобіль.

Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 ☞ :

Отправить комментарий