Уродженця міста Прилуки Ігора Бєліча помітили в салоні McLaren у Варшаві


З Варшави прийшла новина, що Ігор Бєліч помічений у салоні McLaren, на вулиці Остробрамській. На пряме запитання, що він тут робить, Ігор відповів, що вибирає собі автівку. Наразі конкретну модель він ще не обрав – вагається поміж McLaren GT та McLaren 720S.

Цінник на обидві моделі коливається від 300 000 до 450 000 євро в залежності від комплектації та «наворотів». Обидва автомобілі мають приблизно однакові характеристики – це потужні люксові суперкари від британського автомобільного виробника McLaren Automotive.


McLaren GT - це спорткар сімейства Super Series з середнім розташуванням двигуна. GT був вперше показаний на автосалоні в Женеві 2019 року, у Варшаві його презентували того ж року під час відкриття автосалону на Остробрамській.


Купе набирає сотню з нуля за 3,2 с, розгін 0-200 км/год виконує за 9,0 с, а максимальна швидкість тут перевищує 326 км/год.

Друга модель, якою зацікавився Бєліч, - McLaren 720S. Це – також середньомоторний спорткар з того ж сімейства Super Series. Його вперше презентували у 2017 році також у Женеві.


Автомобіль має новий двигун McLaren M840T. Це 4,0-літровий V8 з подвійним турбонаддувом. При вазі 1283 кг McLaren 720S розганяєтся з місця до 100 км/год за 2,9 с, до 200 — за 7,8 с і досягає максимальної швидкості 341 км/год.

Цікаве в даному візиті до престижного автосалону те, що ще кілька років Ігор їздив на звичайній «Шкоді», а вже зараз готовий витратити кількасот тисяч євро на купівлю суперкару. Однак ніякого секрету у цій покупці нема – Ігор Бєліч увесь цей час вкладав кошти у криптовалюту, а після того, як у нього з’явився перший капітал, зайнявся торгівлею на криптобіржі.


Деталей Ігор не розкриває, але говорить, що працює в команді. Оскільки саме командна робота дає найкращий результат. До цього він прийшов методом проб та помилок, кілька разів втрачаючи всі свої зароблені на криптобіржі кошти внаслідок невдалої торгової стратегії та несподіваного падіння курсів криптовалют.

Однак це дало безцінний досвід і можливість впевнено грати на біржі. Як говорить Ігор Бєліч, його криптовалютний портфель не обмежується Біткоїном, а містить кілька десятків різноманітних валют. Частину коштів він розміщає у перспективних проєктах нових криптомонет, однак це ризикована гра, хоча вона в разі успіху просто множить капітал у кілька десятків разів.

Саме глибоке розуміння ринку криптовалют та командна робота дали можливість вихідцю з українського містечка Прилуки, що на Чернігівщині, досягти успіху у Польщі, де він зміг заробити гроші на мрію – суперкар McLaren.

Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 ☞ :