Пенсіонери з Одеси звинувачують Юрія Васькова в погрозах їхньому життю


Подружжя пенсіонерів з Одеси – 75-річний Володимир Антонович Власюк та 70-річна Алла Анатоліївна - звернулися до громадськості з відкритим листом у якому вони написали, що бояться за своє життя та здоров’я. І якщо раптом з ними щось станеться, то в цьому винні заступник міністра інфраструктури Юрій Васьков та його колишня дружина Марія Ковиліна.

У своєму листі пенсіонери докладно пояснили, як фактично потрапили у пастку до Васькова та бандитів, які тепер погрожують старім людям розправою. 

Біди подружжя Власюків почалися з того часу, коли вони вирішили здати в оренду приміщення в м. Одеса, по вулиці Гоголя, 23 у складi кв. 30, 33, 35 та підвалу загальною площею близько 200 м2, яку вони здавали в оренду з метою отримання доходу, оскільки пенсій (6000 грв. та 3300 грв.) недостатньо навіть для мінімального існування. На початку 2021 року М. Ковиліна прийшла до пенсіонерів з пропозицією продати частину приміщень за 400 дол. за метр. Вони відмовилися. Тоді вона запропонувала взяти цю частину в оренду. Вона запропонувала зробити косметичний ремонт в орендованих приміщеннях за рахунок оренди, на що пенсіонери погодилися. З того часу пенсіонери фактично втратили можливість доступу до частини своїх приміщень. Коли пенсіонери зробили спробу вигнати «квартирантку», вона, як зазначено в листі, надала їм космічний рахунок за ремонт. Пенсіонери пішли до суду, щоб у судовому порядку вигнати «квартирантку».


«Кримінальна справа, яку ми ініціювали через Приморський районний суд проти М. Ковиліноï та її спільників. Кримiнальне провадження 12022163500000767 було вiдкрито 1.09.22 р. i зараз ведеться по ньому слiдство, але, слiд зазначити, дуже повiльно. Думаю, тут теж не обiйшлось без впливу Васькова Ю.Ю. та його зв´язкiв», - зазначено в листі.

Тоді з’явилися невідомі люди з погрозами їх здоров’ю та життю та пропозицією взагалі відмовитися від своєї власності. Так вже рік бабуся та дідусь живуть у страхі за своє життя. Як зазначили пенсіонери, до них, щоб «мирно» вирішити питання відшкодування її власності приходив якось навіть сам Васьков. Хто цей молодий чоловік, бабуся та дідусь дізналися, переглянувши сторінки в інтернеті.

Вже рік вони намагаються у судовому порядку повернути своє майно. З початком війни Марія Ковиліна переїхала жити за кордон, а пенсіонерам виставила рахунок за «моральну компенсацію» в 25 тисяч доларів. У такий спосіб вона вирішила відібрати у пенсіонерів не тільки приміщення, які вона захопила під виглядом оренди, але й всі три квартири.

«На жаль, усі дiï, усні та письмові погрози М. Ковиліної (35 років) в мою та Власюк А.А. адресу підтверджуються упередженим проведенням судового процесу суддею Малиновського райсуду м. Одеси Бобуйком І.А. проти двох літніх пенсіонерів (70 та 75 років) та їх особистого майна, під час дiï воєнного стану в України, нехтуючи усі вимоги та закони правової держави. Цi тривожнi факти, які я привів у своїй заяві, свідчать про те, що ця цивільна справа та фактичні дії М. Ковиліної мають ознаки кримінальних правопорушень, що спотворюϵ всю нашу судову систему, саме тому я i звертаюся до Вас з цiϵю заявою.

Цiϵю заявою я хочу привернути увагу усiх чесних громадян Украïни:

до мерзенноï кримiнальноï злочинницi М. Ковилiноï;

до корупцiонера Васькова Ю.Ю., який займаϵ високу посаду зам. мiнiстра iнфраструктури Украïни та своïми дiями порушуϵ правила етичноï поведiнки, маϵ очевидний конфлiкт iнтересiв мiж своϵю посадою та своïм пiдприϵмницьким iнтересом в Одесi по державнiй зерновiй угодi та даϵ для цього своïм знайомим незаконнi доручення;

до тих корупцiонерiв серед суддiвського корпусу, яких я перелiкував у свій заявi, щоб всi чеснi громадяни знали «своïх героïв», якi зухвало порушують дiючi закони Украïни. Я припускаю, що М. Ковилiна та Ю. Васьков мають, по ïх заявам та дiям, зв´язки з кримiнальним свiтом, тому цiлком ймовiрно, що вони для досягнення своϵï мети можуть вдатися до замаху на життя моϵ та Власюк А.А. Якщо до цього дiйде, то ви маϵте знати, хто в цьому повинен. Ми своï права будемо вiдстоювати лише законними способами. Я прошу Вас, шановнi панове, зробити висновки про те, якi особи знаходяться серед нас, котрi своïми вчинками ганьблять честь та гiднiсть добропорядноï людини. Я готовий підтвердити все тут зазначене, крiм своïх припущень, за допомогою документів», - зазначив Володимир Антонович Власюк. Так пенсіонери вирішили попередити можливий замах на їх життя.

Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 ☞ :

Отправить комментарий