четверг, 13 октября 2022 г.

Під прикриттям поліції на Чернігівщині проросійські тітушки штурмують державне підприємство

 Над Україною літають і падають ворожі ракети, а на Чернігівщині здорові молоді люди штурмують держпідприємство і йдуть заледве не в рукопашну з селянами. І все це під прикриттям «доблесної» поліції Чернігівщини на чолі з Володимиром Нідзельським. Тим самим керівником, що 24 лютого розпустив поліцію в Чернігівській області та втік до Києва. 

Наразі один в один повторюється минулорічна історія з викраденням збіжжя соняшника з полів ДП "ДГ "Іванівка", яке розташоване в Ніжинському районі Чернігівської області. Того разу рейдери поцупили олійних на 152 млн.грн. Цьогоріч суми будуть не менші, оскільки агрофірма пустишка пов'язана з нардепом Анатолієм Гуньком, незаконно без будь-яких дозволів і документів засіяла 1400 гектарів державних чорноземів соняшником.

На кадрах, які ми публікуємо, ви бачите як працівники та мешканці села Іванівка не дають тітушкам захопити контору держпідприємства. Поліція ж замість того, щоб затримати рейдерів і передати їх в надійні руки місцевого воєнкома, просто супроводжує тітушок та прикриває їх від розлючених людей. Тут і до ворожки не треба ходити, щоб здогадатися, що буде далі. Кому війна, а кому мати рідна.


Під прикриттям поліції на Чернігівщині проросійські тітушки штурмують державне підприємство

Варто відзначити, що державне підприємство "Дослідне господарство "Іванівка" входить до структури Національної академії аграрних наук України. Конфлікт навколо господарства триває вже понад рік. Йде боротьба за посаду директора. Місцеві селяни та працівники ДП вбачають в спробах рейдерства інтереси нардепа-мажоритарника Анатолія Гунька. Саме його вони звинувачують у минулорічній крадіжці збіжжя соняшника. З цього приводу прокуратура порушила кримінальне провадження і навіть вручила підозру колишньому в.о. директора підприємства Миколі Половіку. Втім, до цього часу ніхто не покараний, кошти від реалізації збіжжя не повернуті в державу, а колишній директор, якого прогнали люди, за протекцією Анатолія Гунька отримав нову посаду в аналогічному ДП на Вінниччині.

Тітушками Гунька керує підозрюваний СБУ у співпраці з окупантами Анатолій Шеша

Але обурює навіть не той безлад і хаос, який сіє сумно відомий нардеп Анатолій Гунько, обурює інше - тітушками, які чомусь не поспішають на війну, керує особа, котру СБУ аргументовано підозрює у державній зраді - такий собі Анатолій Шеша з Блистової Менської ОТГ на прізвисько «Монах». Публікуємо матеріали справи про зрадницьку діяльність цього «Монаха» та його підривну діяльність. Як ви можете бачити, то цей зрадник поки не опинився за ґратами, а навпаки продовжує підривну діяльність на втіху ворогу і на користь Гунька.



За нашою інформацією, днями буде чергова спроба рейдерського захоплення держпідприємства з метою крадіжки збіжжя олійних і це попри рішення Бахмацького районного суду, який визнав право ДП збирати та розпоряджатись посіяним соняшником.

Якийсь насправді сюр: на фронті найкращі сини і доньки України воюють з російським агресором, а в тилу його посібники грабують державу та збиткуються над українцями.

Очевидно, що настав час іванівцям, які воюють в ЗСУ, зніматись із позицій, щоб захистити своє село від проросійської наволочі.

Комментариев нет:

Отправить комментарий