Озброєні поліціянти переплутали зону бойових дій: відео рейдерства за участю Чернігівської поліції


Приїхали захищати нардепа Гунька від його виборців з округу. Селяни з Іванівки, що на Чернігівщині, голіруч протистоять озброєним до зубів працівникам поліції. Ті разом з тітушками приїхали в село забезпечити рейдерське захоплення держпідприємства Національної академії аграрних наук з подальшою крадіжкою та вивезенням врожаю соняшника. 

Нагадаємо, у травні цього року народний депутат Анатолій Гунько завів на землі держави приватну фірму з Одещини, яка без дозволів і договорів з держпідприємством, засіяла самозахватом 1426 гектарів соняшника. Місцева прокуратура порушила кримінальне провадження, в рамках якого суд наклав арешт на врожай і дозволив збирати збіжжя виключно держпідприємству. Разом з тим поліція третій день блокує комбайни господарства, нівелюючи рішення Феміди і посилається на усні вказівки керівника Володимира Нідзельського.

Нагадаємо, минулого року за аналогічною схемою з полів держпідприємства було викрадено врожаю соняшника та кукурудзи на суму в понад 150 млн. грн. Крадіжку збіжжя так само прикривав озброєний поліцейський спецназ і тітушки Гунька.

Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 ☞ :

Отправить комментарий