Шойгу "вішає" військові злочини на тих, хто потрапив у полон в Україні

Той випадок, коли Сєргєю Шойгу не варто сильно захоплюватися, щоб ненароком не підписати указ про звільнення з посади верховного головнокомандувача та арешт Владіміра Путіна за відданий наказ наносити ракетні удари по житловим районам населених пунктів України.
Та якщо говорити серйозно, то складається враження, що російська військово-політична верхівка всерйоз намагається вигадати спосіб відбілити власну репутацію та перекласти провину за десятки вбитих дітей та тисячі жертв серед цивільного населення на окремих, аж занадто "заповзятих" російських військовиків, насамперед тих, хто потрапив у полон.
Проте, всім у світі давно відомо, ким саме було віддано наказ завдати критичних руйнацій українським містам. Тож перекласти відповідальність на примусово призначеного цапа-відбувайла ані Путіну, ані Шойгу, ніколи не вдасться.
На додачу, після виконання цього наказу міністра оборони РФ, військовики Росії усвідомлять, що безкарність за ракетні удари та бомбардування України - це мильна булька. І до перспективи стати перегноєм на українських полях додається ще одна реальна можливість - стати тим цапом-відбувайлом, на якого намагатимуться повісити всі воєнні злочини, скоєні Кремлем.
Як це позначиться на морально-психологічному стані солдатів з числа "російських визволителів" - це питання радше риторичне.

P.S. А от, для розуміння того, як в Росії приймаються доленосні урядові рішення...

Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 ☞ :

Отправить комментарий