Важке життя поліціянта, або хто “кришує” борделі Києва

 



Майже кожного року в Україні підіймають заробітні плати для працівників поліції задля запобігання корупції та наживи з боку посадовців. Хоча деяким окремим поліцейським буде завжди “мало” і вони згодні заробляти навіть на інтимних сферах. 

Демянюк Денис Олегович досить відома особа у вузькому колі корупціонерів та їх поплічників. Деякий час займав посаду начальника Управління стратегічних розлідувань в місті Києві Департаменту Національної поліції України. Отримати, а головне втриматись на цій посаді, було не так легко, особливо коли тебе повязують зі стріляниною посеред білого дня у місті Бровари. За збігом обставин - саме цей випадок став негласною причиною звільнення посадовця.

Через це “горе-поліціянту” довелося шукати альтернативні керівні посади з метою подальшого заробітку, а оскільки до корпорації Google Дениса Олегович, не прийняли через його високі вимоги до заробітної плати та низький IQ, то його вибір пав на банальний рекет, тобто вимагання, яке зазвичай має форму організованої злочинності. Використовуючи своє службове становище пан Денис забезпечує успішне функціонування і ігнорування з боку правоохоронних органів борделів по всьому Києву.  Борделі працюють під виглядом “масажних салонів”.  Кожного місяця з борделів та їх керівництва, пан Денис отримує кошти за “кришування” їх від правоохоронців. За допомогою інсайдів нам вдалось дізнатись про цілу сітку таких салонів, що знаходяться під захистом  Дениса Олеговича. Зокрема салони “Каприз” на Костельній, 6 , “Муленруж”, “Ангелс”, “Топлес”, Масажний салон на вул. Чорновола та Івана Мазепи, 3. Особливої уваги Демянюка заслужив салон “Муленруж” до якого завітали підлеглі працівники оперативної служби і без жодних натяків поставили салон “на лічильник”. За нашою інформацією посередник, через якого передавалися гроші від салону на Мазепи, 3 - практикуючий адвокат Демин. Всі вищезгадані салони надають послуги інтимного характеру на “виїзд” та в підвальних приміщеннях. Гроші передаються через посередників - довірених та перевірених оперативників Демянюка.

Нагадаємо вам, що сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією карається згідно Статті 303 Кримінального кодексу України. Рекет карається згідно Кримінального кодексу України Стаття 189. Вимагання. п 2. Вимагання, вчинене повторно, або за попередньою змовою групою осіб, або службовою особою з використанням свого службового становища, - карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

Важливо зауважити, що це не перша “схема” Дем’янюка. Раніше він вже був пов’язаний і контролював щомісячні хабарі від власників МАФів до Департаменту міського благоустрою КГГА за їх “місця”. Схема пана Дениса не змінюється з часом, проте стає більш аморальною та брудною. Напевно, 8 квартир, що вказує у декларації пан Денис та 400 тис.грн. грошових активів не забезпечать “чесному” поліціянту гідну пенсію. 

Сподіваємось, що громадянин Демянюк гарно знає закон, а інформація журналістів приверне увагу правоохоронних органів.

Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 ☞ :

Отправить комментарий