среда, 31 марта 2021 г.

Помічник нардепки Смаглюк-Василевської вимагав з підприємців кошти за невтручання у бізнес

 


Помічник народної депутатки України Ольги Смаглюк-Василевської Максим Петльований вимагав від підприємця з селища Бородянка Київської області Романа Дяченка хабар у розмірі 30000 доларів США за невтручання у реконструкцію ринку. Про це повідомляють наші власні джерела у правоохоронних органах.

Нещодавно на місцевому ринку у центрі Бородянки розпочалася реконструкція. Одразу після її початку до орендаря ділянки Романа Дяченка звернувся Петльований і пояснив, що без так званих «домовленостей» з ним, реконструкція буде дуже проблемною. Помічника нардепки задокументували працівники СБУ та НАБУ в ході спеціальної операції.

Після того, як Дяченко відмовився передавати кошти, Петльований організував “мітинги” та обмальовування будівельного паркану за допомогою проплачених “активістів”, які начебто виступають проти оновлення ринку.

Варто зазначити, 30 березня Бородянська селищна рада продовжила договір оренди земельної ділянки, на якій здійснюється реконструкція Бородянського ринку. Уже невдовзі там обіцяють обладнати комфортні для продавців та покупців торгові ряди, які будуть відповідати усім санітарним нормам та мати належний вигляд.

Комментариев нет:

Отправить комментарий