Офіс Генпрокурора та ДБР за гроші покривають дніпропетровських фіскалів

Співробітники ДБР та Офісу Генерального Прокурора отримали 100 тисяч доларів за закриття кримінальних проваджень проти працівників Дніпропетровської ДФС. Про це нашому виданню на умовах анонімності повідомили співробітники Офісу Генерального Прокурора.

За інсайдерською інформацією, провадження за номером 62019000000001403 відносно працівників Дніпропетровської ДФС було припинене в суботу, 31 жовтня. Основним виконавцем у слідстві ДБР по двом провадженням був Євген Жицький, заступник керівника одного з управлінь ДБР. Контроль зі слідством здійснював керівник Головного слідчого управління ДБР Максим Борчаковський. За вказане рішення оперативні співробітники ДБР отримали 100 тисяч доларів.

За інформацією з джерел, наближених до керівництва Офісу Генерального прокурора, половина неправомірної вигоди, отриманої по двом провадженням, була передана до ОГП, а саме співробітнику другого управління процесуального керівництва Євгену Кривоносову.


Євген Кривоносов та Ірина Венедіктова

Кривоносов відомий на всю Україну своєю скандальною декларацією. Там аж 9 об’єктів нерухомості, 2 авто, майже 3,3 мільйони гривень доходів. А ще Кривоносов відомий як давній товариш Олександра Панова, начальника департаменту процесуального керівництва за справами, які розслідує Державне бюро розслідувань.


Олександр Панов

Як свого часу повідомляв 112 канал, тестем Панова є Олександр Дмитрович Семиног, відомий у минулому харківський міліціонер, а також екс-голова наглядової ради ФК «Металіст» та екс-член наглядової ради «Реалбанку». Обидва активи належали свого часу втікачеві - молодому олігарху Сергію Курченку. Семиног - батько другої дружини Панова, Оксани, доцента кафедри адміністративної діяльності поліції ХНУ внутрішніх справ. Також Панов є людиною Ірини Венедіктової, Генерального прокурора України, повідомляють джерела в ОГП.

Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 ☞ :

Отправить комментарий