Партія прихильників «русского міра» - «Рідний дім» у розпал карантину влаштувала біологічну диверсію на Чернігівщині



3 липня партія «Рідний дім», яка об‘єднує колишніх членів Партії регіонів та поціновувачів ідеології Путіна, влаштувала у Ніжині концерт, повідомляє кореспондент видання «Відкрита Україна».

Всім відомо, що в Україні триває карантин, у Чернігівській області вже 550 хворих на коронавірус. З них майже 50 осіб - у Ніжині та Ніжинському районі. Втім це не зупинило піарників партії «Рідний дім». 3 липня вони організували концерт на свою підтримку на площі Франка у Ніжині.



Як відомо, ця партія створена мером Чернігова Владиславом Атрошенком. До партії приєднався і мер Ніжина Анатолій Лінник.

Незважаючи на те, що триває карантин і до виборів майже півроку, партія «Рідний дім» влаштувала класичний розсадник коронавірусу. На фото видно, що карантинні обмеження у 5 кв метрів на людину не просто  не дотримано. Люди стоять впритул одне до одного.

Очевидним результатом такого нехтування карантинних вимог може бути сплеск захворюваності у Ніжині, після якої у місті доведеться закривати ринки, магазини та торгові центри, транспорт.

Як відомо, партія «Рідний дім» створена членом Партії регіонів, мером Чернігова Атрошенко. Туди увійшли й інші колишні члени Партії регіонів, одіозні політики, які у різні часи були фігурантами корупційних скандалів.


У партію вступили прихильники «русского міра» та члени ОПЗЖ: мер Новгород-Сіверського Анатолій Бондаренко та колишній голова РДА часів Януковича Микола Силенко. Перший обраний від ОПЗЖ, другий відомий організацією свята запрошення представників «русского міра» в Чернігівську область під час святкування Дня дружби народів у Сеньківці Городнянського району.

Симбіоз прихильників Путіна в області став явним із неофіційним стартом виборчої кампанії. Тоді партія «Рідний дім», яку заснував мер Чернігова Атрошенко, залучила до своїх рядів ідеологів сепаратизму, членів ОПЗЖ та колишніх соратників Януковича.

Сам Атрошенко відомий тим, що як член фракції Партії регіонів у 2014 році голосував за диктаторські закони, після яких почалися розстріли Небесної сотні, та запрошення Путіна в Україну.

Тож не виключення, що організація масового гуляння у Ніжині урозпал карантину ніщо інше як диверсія не тільки проти патріотичних сил Ніжина, а й частина набагато більшого плану путінської Росії з дестабілізації та окупації України.
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 ☞ :

Отправить комментарий