Суд зобовязав нардепа Д.Лубінця вибачатися за наклеп


Трудовий колектив виробника «Семок» звернувся до Голови Верховної Ради України щодо можливої участі народного депутата Дмитра Лубінця  у рейдерській атаці на їх підприємство. Протягом червня 2020 року рейдери через рішення судів намагаються встановити контроль над одним з найбільших виробників снеків в Україні.
За словами адвокатів підприємства, рішення Зарічного районного суду Сумської області вимагає накласти арешт на виробничий комплекс ТОВ «Волана», яке не має ніякого звязку із кримінальною справою, яку останні 4 роки безуспішно розслідує Сумське СБУ. Майно підприємства просто вписали у «заморожену» справу, щоб добитися ухвали про його арешт і передачу контролю рейдерам.
Подібні рішення судів у своїх публічних виступах підтримує народний депутат Д.Лубінець. Так, 17 червня 2020 року він звинуватив підприємство у торгівлі з окупованими територіями. Цікаво, що цей народний депутат вже вибачався за такі самі слова щодо цього ж підприємства. У вересні 2019 року, після рішення суду щодо наклепу з боку нардепа, він виступав з трибуни Верховної Ради України із спростуваннями власних звинувачень.
Саме тому співробітники підприємства підозрюють, що за діяльністю рейдерів стоять інтереси депутата, і вимагають зупинити злочинну діяльність.
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 ☞ :

Отправить комментарий