Чемеровецька та Городоцька лікарні отримали допомогу від волонтерів

Як повідомили у Волонтерському штабі "Слуги народу" Хмельниччини, Чемеровецька та Городоцька центральні районні лікарні стали черговими медичними закладами, куди надійшла допомога Штабу. 
Зокрема, медикам було передано: 
- захисні комбінезони багаторазового використання;
- дистанційні термометри;
- респіратори другого ступеню захисту;
- захисні щитки та нарукавники;
- засоби дезінфекції та особистої гігієни. 
У Волонтерському штабі наголосили, що Чемеровецький та Городоцький райони є серед лідерів у області за кількістю виявлених випадків захворювання на  COVID-19. Станом на 6 травня у Чемеровецькому районі виявлено 29 хворих на коронавірус і він за цим показником випереджає всі інші райони Хмельниччини. У Городоцькому районі виявлено 7 випадків захворювання. 
"Саме тому ці лікарні особливо потребують засобів захисту від вірусу, адже вони використовуються щодня.  Сподіваємось, передані нами речі допоможуть медикам у протистоянні з COVID-19", - зазначили волонтери. 
Нагадаємо, що Волонтерський штаб "Слуги народу" було створено народними депутатами від Хмельниччини для допомоги медичним закладам області та соціально незахищеним верствам населення. 
"Він відкритий до співпраці і запрошує громадські організації, великі й малі підприємства, всіх громадян, які готові допомагати, долучатися до ініціативи. Важлива будь-яка допомога. Переможемо епідемію разом!" - закликають волонтери.
Слід відзначити, що станом на 9:00 7 травня в Україні захворювання на COVID-19 лабораторно підптверджено у 933 дітей та 2660 працівників медичних закладів. Загалом, кількість випадків захворювання сягнула 13691.

Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 ☞ :

Отправить комментарий