Медики у п’яти містах Хмельниччини отримали допомогу

За даними видання "Ар₴ументум", волонтерський штаб «Слуги народу» передав чергову партію необхідних засобів захисту від коронавірусу бригадам екстреної медичної допомоги у п’яти містах Хмельницької області. Вчора помічники народного депутата Олени Копанчук доставили ці речі лікарям швидкої допомоги у Красилові, Антонінах, Теофіполі, Білогір’ї та Ізяславі.
Про це, зокрема, йдеться у поширеному організацією повідомленні.
Так, медикам було передано:
- лампи знезараження для автомобілів швидкої допомоги (люмінесцентні);
- дистанційні термометри;
- захисні окуляри;
- захисні щитки для обличчя;
- одноразові гумові рукавиці;
- респіратори другого ступеню захисту;
- захисні комбінезони багаторазового використання двох типів;
- дезінфікуючі засоби нового покоління для автомобілів швидкої допомоги;
- індивідуальні дезінфікуючі засоби для працівників швидкої допомоги;
- засоби особистої гігієни.
"Лікарі швидкої допомоги одними із перших контактують з хворими людьми. І, як правило, контакт відбувається ще до того, як встановлено діагноз, тому дуже важливо, щоб вони були забезпечені всім необхідним і відчували себе захищеними. Тож робота Волонтерського штабу із забезпечення потреб бригад швидкої допомоги буде активно проводитися і надалі", - йдеться у повідомленні Штабу.
Слід відзначити, що волонтерський штаб «Слуги народу» було створено народними депутатами від Хмельниччини для допомоги медичним закладам області та соціально незахищеним верствам населення.
"Він відкритий до співпраці і запрошує громадські організації, великі й малі підприємства, всіх громадян, які готові допомагати, долучатися до ініціативи. Зараз важлива будь-яка допомога... Переможемо епідемію разом!", - відзначається у повідомленні "Слуги Народу".
Для довідки: контактний телефон Штабу: +38068190484; прес-служба: +380681537867.
 
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 ☞ :

Отправить комментарий