Віктор Трепак: фіктивне розлучення, майно на мільйони доларів

В офісі генерального прокурора відбулася зміна керівництва, замість звільненого Рябошапки, Верховна Рада призначила Ірину Венедіткову першою жінкою генеральним прокурором України.
Про це пише автор інформаційного порталу "СтопКор" Володимир Романов, відзначаючи, що нині екс-заступник генерального прокурора Віктор Трепак спершу відмовився йти у відставку із членами своєї команди, проте вже через декілька днів все ж таки написав заяву на звільнення. При цьому звинувативши Ірину Венедиктову у втручанні в його повноваження прокурора. В хід пішли відразу звинувачення в закритті одіозних справ, і знову Віктор Трепак звинуватив усіх, в тому, що не дають йому працювати. Проте хто йому заважав пів року працювати і показувати результат не відомо крім самого Трепака.
Починаючи з 2000 року Віктор Трепак починає працювати в органах Служби безпеки України на оперативних та керівних посадах. Розквіт по службі припав, коли в країні президентом став Віктор Янукович, а головою СБУ став український олігарх Валерій Хорошковський. Потім він очолював відділ по боротьбі з корупцією, славнозвісний "відділ К" СБУ, про який ходять легенди досі.
Перебуваючи на високих державних посадах, Віктор Трепак нажив дуже великих матеріальних статків, які за одну заробітну платню чиновника не наживеш. Шоб в правоохоронних органів не виникало запитань до Віктора Трепака, в 2015 році вони з дружиною офіційно розлучилися. Все майно записано на дружину, але по сьогоднішній день вони продовжують спільно проживати і виховувати дітей. На класичне розірвання шлюбу це не схоже, тому швидше за все це намагання приховати статки сім’ї чиновника.
Міцний зв’язок зі Львівщиною родина Трепака зберегла: дружина генерала є не лише власницею квартири в місті Львові та будинку площею більше 250 м. кв. у престижному передмісті Львова, а й володіє чотирма земельними ділянками, три з яких знаходяться в передмісті Львова, де ринкова вартість землі постійно зростає, а четверта — у мальовничому Прикарпатті. Також вона є власницею декількох об’єктів незавершеного будівництва в престижному передмісті Львова. Причому у самому Львові мешканцям дуже добре відомо кому належить і триповерховий особняк, і розкішна дача в Карпатах. На цьому фоні статки і нерухомість самого Трепака, згідно відомостей з реєстру прав на нерухоме майно, виглядають більш ніж скромно: він є власником чверті квартири площею майже 100 кв. м. у місті Києві.
Народна мудрість каже, що скромність прикрашає людину, тому Віктор Трепак вирішив приміряти роль скромного чиновника, в якого за душею нічого немає. Проте як ми уже знаємо це не зовсім так.
На президентських виборах 2019 року Віктор Трепак входив до складу команди Анатолія Гриценка, заступник керівника  виборчого штабу. Відповідав за комунікацію з правоохоронними органами. Саме за квотою Гриценка, генерал СБУ Трепак потрапив до генеральної прокуратури.
Після призначення Віктора Трепака заступником генерального прокурора пройшло 6 місяців, проте якимись успіхами в розслідуванні одіозних справ Генпрокуратура похвалитися не може. Однак, у січні 2020 року Віктор Трепак отримав понад 300 тисяч гривень заробітної платні. Це наочний приклад того, як за 300 тисяч в місяць за кошти платників податків "сидіти і нічого не робити". Якщо спитати в когось, чим запам’ятався Трепак на посаді заступника генпрокурора, то більшість взагалі не згадає хто це. Проте він зміг нажити матеріальних статків, яким позаздрять успішні бізнесмени. Тому правоохоронні органи мали б зайнятися походженням майна, яке "товариш генерал" ховає "на власній дружині".
 
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 ☞ :

Отправить комментарий