Майзель публічно «опустив» Богдана – фейковий юрист тиражує фейкові новини




Відомий політик, посадовець та громадський діяч Сергій Майзель публічно розкритикував керівника Офісу Президента України Андрія Богдана за поширення фейкових новин. Про це Майзель написав на особистій Facebook-сторінці а також спростував свою причетність до збору тіньових грошей з власників кіосків у Деснянському районі Києва.


«Очільник ОПУ Андрій Богдан, з яким я особисто не знайомий, опублікував у Facebook статтю, в якій я начебто вимагаю кошти з київських підприємців за роботу їхніх МАФів. Є два поважних видання – британське ВВС та американське СNN. А є українська пародія на ЗМІ – BBC-CCNN.com.ua. Своїй сьогоднішній популярності я завдячую «пародії» – саме на неї опублікував посилання голова ОПУ, – заявив Сергій Майзель і додав, – не вірю, що очільник ОПУ читає подібне й тим паче не розуміє різниці між журналістикою справжньою та замовною. Людина, яка пройшла президентську кампанію, поведеться на такий «вкид»?

Також Сергій Майзель припустив, що Андрій Богдан використовує його ім’я для боротьби проти діючого мера Києва Віталія Кличка: «Так-так, це ніяк не пов’язано із підкилимною війною між главою ОПУ та київським мером Віталієм Кличком. Це точно не новий спосіб знайти черговий привід оживити конфлікт – якщо складно нищити репутацію міського голови, то варто спробувати «пройтися людьми», які асоціюються з його командою. Що ж, приймаю ситуацію такою, якою вона є. Бо сили, які використовують моє ім’я в своїх ігрищах, перебувають «у високих кабінетах». Туди вхід лише для вибраних».

Нагадаємо, що раніше Андрій Богдан перепостив на своїй сторінці фейкову новину про Сергій Майзеля з таким коментарем: «Ребята цей «чорт» не має до мене ніякого відношення. Прохання напишіть заяву в НАБУ ну або вломіть люлей. Репост».


Цікаво, хто ж є справжнім «чортом» у цій історії? Як відомо, Сергій Майзель втілив багато позитивних змін у Києві. Зокрема, Майзель є головним лобістом капітальної реконструкції бульвару Вигурівського в Деснянському районі столиці. «В статті на «ВВС» та «CNN» про мене пишуть, що я вимагаю кошти з бізнесменів «іменем Богдана». Окей, але ж водночас я є чи не головним лобістом капітальної реконструкції бульвару Вигурівського в Деснянському районі. Місцеві жителі знають, як буйно квітне торгівля у МАФах на вхідних воротах бульвара. Якщо я на цьому заробляю, хіба є здоровий глузд у тому, аби лишитися без прибутку? Після капремонту ніяких МАФів там не буде», – повідомив Майзель.

Разом з тим, скандальний голова ОПУ Андрій Богдан повинен стати першим у списку на виліт з команди Зе. Він системно ганьбить Президента Зеленського та владу України в цілому. Як відомо, в минулому Богдан був юристом скандальних політиків: Олега Корбана та Ігоря Коломойського. А цьогорічний День Незалежності України Богдан провів у французькому Сен-Тропе. На курорті він відсвяткував весілля юриста Андрія Довбенка. Сам Довбенко відомий тим, що фігурує в паперах Yanukovychleaks як юрист в організації регіонала-олігарха Сергія Курченка.

Також у ЗМІ з’явилися «інтимні» фото Богдана після весілля. Він задрімав на колінах своєї супутниці у французькому аеропорту. Світлину Богдана на Facebook виклав журналіст Юрій Ніколов. «Ось це Богдан кемарить на своїй супутниці у французькому аеропорту після гулянки у Довбенка замість присутності на державному святкуванні Дня Незалежності та просування «приватних» кандидатів в Кабмін», – написав Ніколов.


Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 ☞ :

Отправить комментарий