Як «Слуга народу» влаштував «ліфт» Дмитру Нальотову, екс-регіоналу та пособнику окупантів в Криму




Молода команда новообраного президента Володимира Зеленського на виборчу кампанію з позачергових парламентських виборів-2019 задекларувала гарні речі — нові, молоді люди із бажанням працювати. При цьому вони не повинні мати негативного політичного минулого. Чистий аркуш. Більшість виборців Володимира Зеленського поділяють такі підходи. Однак в українській політиці будь-яка казка перетворюється на вже звичну прозу.

Так, в одномандатному виборчому окрузі №144 (м.Полтава) «Слуга народу» висунув свого мажоритарника — Дмитра Нальотова. Молодого, сучасного, усміхненого. Все б і нічого, якби не кілька суттєвих «але».

Олексій Сердюков та Дмитро Нальотов

Дмитро Нальотов – член Партії регіонів у Полтаві. Його колишні однопартійці добре пам’ятають свого товариша, як дуже ідейного, завзятого та відповідального. В свій час він вміло виконував всі поставлені завдання штабу та агітував за президента Віктора Януковича. «Почую кожного» - говорив тоді із кожного білборда майбутній президент-втікач. Дмитро Нальотов чув разом із ним, але в серйозну політику він так тоді і не потрапив… Так що Дмитра і можна, і не можна назвати «зеленим» політиком: політичний досвід у нього вже є, та ще й який!

По-друге, потенційний нардеп від Полтави до недавнього часу мав бізнес в анексованому Криму. Комерція перемогла у Дмитрові громадянина: були гривні - сталі рублі. Головне, щоб був «гешефт», громадянська позиція — потім.

Тисячі українців наразі впроваджують анонсований командою Зе проект Ліфт, який дозволяє талановитій молоді приєднатися до «Слуги Народу» і навіть стати Народним депутатом (пишуть відео-резюме, законопроекти, своє бачення розвитку країни, діляться ідеями про закінчення війни). Але, як показує практика, на жаль, серед ідейних і професійних людей в цій команді є й такі, які згодяться лише для тримання зеленої парасольки під час спеки в Ботанічному саду на з'їзді партії, або для роздачі наліпок в офісі. В кращому випадку випадкові люди можуть стати спостерігачами на дільниці. Одним словом, такі пристосуванці безкоштовно використовують не тільки партійний бренд, але й труд кваліфікованих і дійсно ідейних спеціалістів.

Але Мітяй (так Дмитра називають знайомі) не простий тримач парасолі. Він має свій лайфхак - як за 3 дні потрапити на мажоритарку по 144 округу від «Слуги Народу».

Олексій Сердюков, гарний товариш Дмитра Нальотова, публікує звернення у себе на сторінці в Фейсбук, говорить про те, що від тих кандидатів по Полтаві від «Слуги Народу» в нього «ворушиться волосся на голові», а частина із них «відверто тварини». Цей пост він зробив 5 червня 2019 року. І відмітив він у ньому Марину Бардіну. Так-так, саме ту Марину, яке йде в партійному списку під №62 від «Слуги Народу». Саме вона, як гарна його подруга, допомогла йому «порєшать» і просунути свого кандидата і товариша Дмитра. І вже 7 червня Олексій знову публікує пост: о диво, зі мною зв’язалися з Адміністрації Президента і подякували за інформацію, запропонував подальшу тісну співпрацю. І вже 10 червня на 2 з'їзді партії «Слуга Народу» представляють кандидата по 144 округу... Його близького товариша Дмитра Нальотова! Тобто, Марина Бардіна, що той Віктор Янукович, чула кожного, але почула лише одного.

Марина Бардіна

А як же проект Ліфт, як же анонсовані президентом позиції «ні кумівству»? Доки активна молодь зайнята написанням нікому не потрібних законів для «Слуги Народу», Дмитрові Нальотову достатньо знайти свою людину (в даному випадку землячку і гарну подругу Марину Бардіну, наближену до Володимира Зеленського) і потрапити в партію. Як вам таке, Ілон Маск та Володимир Зеленський?

Складається враження, що нас, виборців Володимира Зеленського, вчергове надурили! Але дуже хочеться помилятися, адже ми, українці, народ терплячий. Але терплячий до того фатального для політиків моменту, коли настає точка кипіння і вся брехня і лицемірство виходить потім боком. Навіть таким, густо «намиленим» політикам, як Дмитро Нальотов.

Дмитро Фединський, Відкрита Україна
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 ☞ :

Отправить комментарий