Політична проституція: верхи – Порошенку, а низи – Зеленському




До другого туру виборів Президента України керівники партії «Народний Рух» радикально розділилися. Центральне керівництво заявило, що підтримає Порошенка. Але очільниця Ірпінської міської організації партії Маріель Славська голосуватиме за Зеленського. Підтримати на виборах Порошенка Славська назвала дикістю. Більше того – рухівка представлятиме Зеленського у складі дільничної виборчої комісії. Таким чином Славська ганьбить пам’ять В’ячеслава Чорновола та на його імені намагається заробити собі політичні бали.

Політична партія «Народний рух України» заявила, що у другому турі виборів Президента підтримає кандидата Петра Порошенка. Про таке рішення повідомив голова Львівської міської організації політсили Ігор Мартинюк, передає Укрінформ.



«Сьогодні Центральний провід Народного руху України прийняв виважене та непросте рішення про підтримку кандидата в Президенти України Петра Порошенка… Маємо надію, що і в цей складний для нашої держави час Ви прислухаєтесь до нашої думки…», – написав Мартинюк.

Водночас голова Ірпінської міської організації Народний Рух України Маріель Славська зізналася, що працюватиме в ДВК від іншого кандидата – Володимира Зеленського. Про це вона написала у коментарях на своїй сторінці у соцмережах. Славська також наголосила, що підтримати діючого Президента для неї «дико».

Як відомо, Народний Рух у першому турі висунув свого кандидата в Президенти Віктора Кривенка. У Приірпінні його активно представляла Маріель Славська. Зокрема, привозила Кривенка на зустрічі в Ірпінь, а також у грудні минулого року Кривенко разом зі Славською виступили на брифінгу у Верховній Раді. Тоді вони мали сміливість говорити від імені ірпінської громади стосовно прийнятого у місті нового Генплану.

Однак результатами першого туру президентських виборів стало очевидно, що пан Кривенко не має права робити жодні заяви від імені громади Ірпеня. Адже його підтримали лише 53 людини у місті, де проживає більше 52-двох тисяч осіб. Політологи вважають, що Кривенко разом з Славською паразитують на авторитеті та бренді «Народного Руху».

Нагадаємо, що рух «Чесно» запідозрив Кривенка в політичній корупції. Зокрема, політик є фігурантом розслідування щодо лобіювання купівлі обладнання своєї колишньої фірми.
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 ☞ :

Отправить комментарий