Кузьмін: шоу має продовжуватися

"Сьогоднішня Україна нагадує циркову арену, де йде шоу моральних виродків у складі кращих представників цього жанру - Порошенка і його політичних соратників", - пише у своєму "Фейсбук" колишній заступник генерального прокурора України, а нині адвокат у низці резонансних кримінальних проваджень Ренат Кузьмін.
Спочатку публіку розважала зграя шахраїв-антикорупціонерів, коли глава НАПК Корчак «відмазала» генпрокурора Луценка, незаконно відмовившись скласти на нього протокол про корупцію.
Потім «відмазав» Луценка керівник НАБУ Ситник, який незаконно припинив проти Луценка кримінальну справу про незаконне збагачення.
Потім Луценко «відмазав» Корчак, на яку зі звинуваченнями в корупції «наїхав» Ситник.
Потім Ситник «наїхав» на Луценка, який «наїхав» на Ситника...
І все це під збуджене скиглення еврооптімістичних депутатів від блоку Порошенка, які звинуватили вже самого Порошенка в атаці на антикорупціонерів ...
Естафету колективного божевілля продовжило соло. Цього разу шокував публіку паталогічний брехун і професійний зрадник Луценко. У марних спробах заарештувати екс-президента Грузії він так багато наговорив і зробив для фальсифікації справи Саакашвілі, що стовідсотково гарантував собі...  другий тюремний термін. І термін для Порошенка, якого, між іншим, колись не дав «посадити» Янукович.
До речі, про Януковича. Екс-прем'єр Яценюк, виступаючи вчора в суді у справі Януковича, як у старому анекдоті, намагаючись «гордо тримати голівку», фактично звинуватив Турчинова, Луценка і Авакова у збройному захоплення влади і організації політичних убивств в Україні. При цьому він, поглядаючи на арештантську клітку, про свою роль в цьому кривавому шоу якось сором'язливо промовчав. Мабуть, в розрахунку на те, що після неминучої зміни влади, слідство врахує його щиросерде визнання і добровільну допомогу у викритті порошенківської банди...
А тим часом Луценко звинуватив Ситника в злочині, а саме в незаконному прослуховуванні і заявив, що у конфлікті з Ситником він «скористається сімейним станом» і попросить свою дружину внести в парламент законопроект, що позбавляє НАБУ частини повноважень. До речі, сам Луценко в 2011 році був засуджений не тільки за корупцію, а й за незаконне прослуховування. Правда, після державного перевороту, в якому він брав активну участь, Рада визнала його «політичним» в'язнем...
До речі, сьогодні суд знову відклав розгляд справи про незаконне призначення Ситника керівником НАБУ...
"Схоже, шоу моральних виродків триватиме до тих пір, поки всі вони не займуть своє гідне місце. На лаві підсудних", - резюмує адвокат.

"Відкрита Україна"
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 ☞ :

Отправить комментарий