Як путінські байкери «залетіли» в Європу. Допомагали Бабаков і «лужніківці»?

Про те, як організоване злочинне угрупування допомогало улюбленцям Путіна сьогодні розповів оглядач видання "Главком" Сергій Воронін. Зокрема, на переконання журналіста, численні повідомлення про те, що путінський байкерський фан-клуб «Нічні вовки» на чолі з «хірургом» Залдостановим пробрався на територію Європи через Україну, не відповідають дійсності. Насправді байкери залетіли до Словаччини як… прості авіатуристи.
Після того, як влада Литви і Польща забороли в'їжджати байкерам-провокаторам на територію Євросоюзу,  Словаччина виявилася, напевно, єдиною лазівкою, через яку російські мотолюбителі змогли проникнути в Європу. Про це свідчать групові російських «залякувачів» біля аеропорту Братислави.
Мета перебування «вовків Путіна» у ЄС - дістатися до Берліна для проведення 9 травня пропагандистської акції з нагоди завершення Другої світової війни.
Але такий абсолютно не «байкерський» метод пересування по Європі, очевидно, обумовлений не тільки польсько-литовським забороною, а й, наприклад, тим, що це дало змогу уникнути принизливого, на їх думку, огляду «косметичок». Тих самих косметичок, про які Залдостанов проговорився в минулому році, що під час огляду на кордоні у російських байкерів перевіряли туалетні приналежності… в косметичках.
Але цікавий не стільки факт прибуття «путінських байкерів» до Братислави, а те, що мотоцикли для провокаційного мотопробігу «Дороги перемоги 2016 на Берлін» їм надали «європейські мотобрати». Принаймні, так вони заявили.
В реальності ж, як нам вдалося дізнатися, мотоцикли були здебільшого орендовані. За оренду і придбання недешевих мотоциклів заплатили російські бізнес-структури, зареєстровані в європейських країнах.
За нашою інформацією, чергову путінську «хотілку» на території Словаччини забезпечили структури, які включені до санкційного списку. Це фірми, які так чи інакше  пов'язані з колишнім віце-спікером Держдуми РФ Олександром Бабаковим. Зокрема, енергетична група «VS Energy», відома в Україні як «словаки». Не так давно вона брала участь в приватизації українських обленерго як словацька компанія «Vychodoslovenske Energeticke Zavody S.P.», щоправда, потім змінила і назву на «VS Energy», і «прописку» - на нідерландську.
Для довідки. Безліч авторитетних джерел інформації вказують на приналежність Олександра Бабакова до так званого «Лужніковського» ОЗГ (організоване злочинне угрупування).  На даний час політичні перспективи Бабакова в Росії досить туманні, оскільки в 2016 році він не увійшов до списку учасників праймеріз «Єдиної Росії», втративши можливість брати участь в осінніх виборах до Держдуми. Можливо, акція з байкерами має на мені ще раз довести Путіну не тільки свою лояльність, але й виказати свою готовність і надалі служити режиму вірою і правдою? 

"Відкрита Україна"
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 ☞ :

Отправить комментарий