В Донецьку зловмисники понищили бюлетені для референдуму



За повідомленнями очевидців, уніч на 8 травня цього року в Донецьку невідомі здійснили підпал приватної друкарні, що розташована за адресою вул. Кирова, 201-А. Свідки події стверджують, що на одягнутих в сучасну армійську уніформу нападниках були також жовті та червоно-чорні пов'язки із позначками "Правого сектору". Метою, як з'ясувалося, декількох груп нападників було перешкоджання друку бюлетенів до референдуму щодо статусу Донецької народної республіки.
Внаслідок нападу було знищено кислотою понад 800 тис. бюлетенів. Після цього зловмисники втекли на мікроавтобусі «Фольксваген» білого кольору з державними реєстраційними номерами Дніпропетровського регіону.
Інша група зловмисників викрала з типографії, яка розташована по вул. Петровського, 126-Е понад 300 тис. бюлетенів, та вивезла їх у невідомому напрямку на мікроавтобусі «Мазда» сріблястого кольору, також з дніпропетровськими номерами.
Очевидці стверджують, що координацію нападів обох груп здійснювали особи, які пересувались на автомобілі «Шкода» чорного кольору. Саме цей автомобіль, стверджують у міліції, був помічений свідками подій поблизу обох типографій.

Семислав Косар, "Події. Вільний журнал"
Share on Google Plus
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 ☞ :

Отправить комментарий